NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen
7.8/10

Leuke opleiding die op een leuke manier wordt gebracht

Ik vind het prettig om een thuisstudie te doen en daarbij wel regelmatig praktijkdagen te hebben

Ik heb op mijn manier geleerd, maar af en toe vond ik het best lastig om zelfstandig te werken.

Goede studie, prettige opbouw, duidelijke uitleg, leraar goed bereikbaar, ook erg fijn dat je online via de site je medestudenten aan kan spreken.

Erg leuke studie. Ik heb zelf al een kappers- en visagisteachtergrond en moet dan zeggen dat met het huidige niveau van de opleiding je echt nog maar in je kinderschoenen staat. Maar het is wel leuk... Erg leuke studie. Ik heb zelf al een kappers- en visagisteachtergrond en moet dan zeggen dat met het huidige niveau van de opleiding je echt nog maar in je kinderschoenen staat. Maar het is wel leuk als je niet per se professioneel aan de slag wilt.

Het boek Professionele Loopbaanbegeleiding leest als een tierelier!

Fijn dat de opleiding zo flexibel is, past erg goed bij mijn levenstijl.

Bernadette Meyer

Een zeer leezame cursus. Het heeft echt mijn ogen geopend, ik kijk nu echt de wereld in en durf nu ook echt de wereld in te kijken. Deze cursus geeft tips die je voor jezelf kunt gebruiken, maar... Een zeer leezame cursus. Het heeft echt mijn ogen geopend, ik kijk nu echt de wereld in en durf nu ook echt de wereld in te kijken. Deze cursus geeft tips die je voor jezelf kunt gebruiken, maar ook eventueel iemand in de omgeving die je kunt helpen.

Nienke Albers

Nadat ik een studie PABO heb gedaan en dat me niet goed beviel, ben ik begonnen aan toegepaste psychologie. Het is een ideale studie om naast een parttime baan te doen. De studie is zeer interessant... Nadat ik een studie PABO heb gedaan en dat me niet goed beviel, ben ik begonnen aan toegepaste psychologie. Het is een ideale studie om naast een parttime baan te doen. De studie is zeer interessant en je krijgt vrij snel antwoord van de docenten op bijvoorbeeld huiswerkopdrachten. Ik heb nog geen gebruik gemaakt van praktijkdagen of tentamens, dus daar kan ik nog niet over oordelen. Verder is deze opleiding zeker een aanrader voor mensen die nog zitten te twijfelen!

Juliette Oomen

Super interessante studie; wel pittig omdat er zoveel nieuwe dingen aan bod komen, maar daardoor zeker niet minder leuk! De opbouw is prima en het ingestuurde huiswerk ontvang ik spoedig... Super interessante studie; wel pittig omdat er zoveel nieuwe dingen aan bod komen, maar daardoor zeker niet minder leuk! De opbouw is prima en het ingestuurde huiswerk ontvang ik spoedig gecorrigeerd terug. Een topper voor degene die interesse hebben in alles wat er niet volgens de natuurwetten verklaard kan worden!