NTI-nl

Mentor
7.4/10
Studie-materialen

Petra van Geenen

Tot nu toe goede ervaringen. Mijn papers zijn altijd binnen de tijd nagekeken, de informatie op jullie site is duidelijk

informatievoorziening en de kennis van de docenten

nee op dit moment niet

Arie Hazenboom

Zeer positieve ervaring met het NTI. Perfect om op deze wijze bij deze onderwijsinstelling mezelf te kunnen ontwikkelen naast mijn baan.

Nina

Mijn ervaring met NTI is zeer prettig. NTI is op verschillende manieren goed bereikbaar en de medewerkers en mentoren staan altijd voor je klaar om je te helpen of te woord te staan. Daarnaast vind... Mijn ervaring met NTI is zeer prettig. NTI is op verschillende manieren goed bereikbaar en de medewerkers en mentoren staan altijd voor je klaar om je te helpen of te woord te staan. Daarnaast vind ik de studie die ik volg erg interessant. De studie is op niveau en ideaal voor studenten met doorzettingsvermogen. Doorzettingsvermogen zijn echt nodig om deze studie te volgen, omdat het onderwijs vooral op afstand wordt aangeboden en flexibel is. Daar staat wel tegenover dat de studie goed te combineren is met een baan, een gezien en andere bezigheden.

Marielle

Verkopen willen ze wel, maar daarnaaaaa..... slechte service

Onderdeel van echte HBO Bachelor

Heel veel.
Heel veel.
1) Werd paar keer van het kastje naar de muur verwezen voordat ik na 4 dagen een antwoord kreeg op mijn vragen (Wil je een ander nummer bellen, wil je appen, vraag is te lang voor op de app, wil je bellen... etc).
2) Je krijgt maar 1 studieboek en de rest in PDF, omdat uit het 2e boek maar 3 hoofdstukken verplicht zijn. De rest van het studieboek wordt echter wel aanbevolen. Doe hem er dan gewoon bij. Ten opzichte van andere aanbieders was de prijs voor deze opleiding behoorlijk hoog, dus had er mijn inziens best bij kunnen zitten.
3) Bovendien was dat boek ook nog de oude druk. Waarom wordt de nieuwe druk niet gebruikt: we kunnen niet na elke druk de toetsing aanpassen. Het oude boek is uit 2013! En de nieuwe uit 2018. Hoe actueel is deze opleiding eigenlijk?
4) Rare lesmethode dat je eerst alle stof moet doornemen en daarna pas aan de online leeromgeving kunt beginnen. Meestal gaat dit gefaseerd. Als je de opleiding klassikaal doet in 3 lessen, zal je bij de eerste les ook niet alles doorgelezen hoeven te hebben.

En nu moet ik nog beginnen.....heb ik er nog zin in? Niet echt!

Anouk van Asselen

Redelijk, moeilijk bereikbaar, weinig examen mogelijkheden (vooral in Leiden zelf voor mondeling e.d.)

Leerstof is heel plezierig. Vragen worden goed beantwoord door de mentoren. Praktijklessen zijn fijn (nu helaas via zoom) en zorgen voor duidelijkheid. Super fijn om te zien hoeveel procent je klaar... Leerstof is heel plezierig. Vragen worden goed beantwoord door de mentoren. Praktijklessen zijn fijn (nu helaas via zoom) en zorgen voor duidelijkheid. Super fijn om te zien hoeveel procent je klaar hebt van de opleiding!

- Examens: Examenmogelijkheden uitbreiden in Leiden en exam-centers, desnoods via skype, zoom. Stage eisen 'minder streng' maken vanwege o.a. Corona en werkende studenten.
- Verder zou het...
- Verder zou het prettig zijn om 1 leeromgeving te maken zonder dashboard. Dit is echt heel verwarrend. In die leeromgeving bij een vak een tool maken waar de examens gepland kunnen worden.
- Per vak aangeven welke examens er gedaan moeten worden en welke stof per examen. Ook hoe lang je ongeveer bezig bent met het voorbereiden, dit qua inplannen van de stof, het examen en de motivatie erin te houden.

Eric van Os

Positief wat betreft onderwijs, opdrachten en examens. Wat ik graag meer zou willen zijn oefeningen ter voorbereidingen van examens. Dat mis ik heel erg.

Planning van onderwijs.

Oefeningen of meer proefexamens ter voorbereiding op examens. De stap van boek naar een examen kan hierdoor worden verkleind.

Carlijn van der Heijden

Ik ben over het algemeen genomen tevreden over mijn studie via NTI.

De keuze voor klassikale studie of zelfstudie.

Zorgen dat modules binnen de gestelde nakijktermijn daadwerkelijk worden nagekeken en het resultaat wordt bijgeschreven.

Linda van Lieshout

Erg tevreden

Altijd zeer vriendelijke mensen aan de telefoon die je zo goed mogelijk proberen te helpen

Voor alsnog niets

Eva Schoonbrood

995247478. Tot nu toe ben ik tevreden

Prachtige leerstof en zeer interessant maar meer oefenmateriaal om de leerstof beter te onthouden is zeer nodig

Marlies van Oevelen/971204493

Prima ervaring. ik zou opnieuw voor nti kiezen.

goede docenten, goede boeken en hoogwaardige opdrachten inclusief beoordeling. heb het gevoel dat ik echt leerstof leer. ook mailen met de docent is prettig. ik vind het zeker in deze corona tijd... goede docenten, goede boeken en hoogwaardige opdrachten inclusief beoordeling. heb het gevoel dat ik echt leerstof leer. ook mailen met de docent is prettig. ik vind het zeker in deze corona tijd een meerwaarde tov de reguliere hogescholen. de voorbereiding op afstandsonderwijs is beter dan op bijvoorbeeld Avans

begeleiding van mentoren in keuze minor. die ontbreekt nu. ook de aanloop naar stage en de vragen die ik inhoudelijk heb, mogen inhoudelijk beter beantwoord worden. nu blijft dit voor mij soms... begeleiding van mentoren in keuze minor. die ontbreekt nu. ook de aanloop naar stage en de vragen die ik inhoudelijk heb, mogen inhoudelijk beter beantwoord worden. nu blijft dit voor mij soms spartelen en krijg ik standaard formulieren en antwoorden, die mij niet verder helpen. het goed afstemmen van lesdagen op het verloop van je studie kan misschien nog strakker in de vorm van meer keuzes in data. soms heb ik de paper al noodgedwongen af om op tempo te blijven.