9.2 /10

checkbox98% beveelt NUKOEL aan!

Jurriën van den Akker

Onze buren hadden bij U een airco aangeschaft, zij waren zeer tevreden over uw bedrijf. Vandaar dat wij met Nukoel contact opgenomen hebben. Na een goed advies van uw bedrijf besloten wij bij U een airco aan te schaffen. Een prima besluit. De ervaren monteurs waren goed op elkaar ingewerkt en plaatsten de airco op een zeer nette manier. Wij kunnen uw bedrijf dan zeker aanbevelen.

airco

Jan Westerik

Prima bedrijf. Goede informatie gehad alvorens NUKOEL mijn AC ging plaatsen. Alles is super mooi geïnstalleerd. Een aanrader!!

AC

Eetwinkel Hendriks

Top bedrijf

Charlotte

Alles wordt nauwkeurig uitgelegd tijdens bespreken offerte, goede service bij levering en plaatsen

Scholten

airco's netjes geinstaleerd .monteurs denken mee over evt aanpassingen en installeren de airco's netjes zonder rotzooi te maken of achter te laten

LG airco van 3,5 en 5,5KW

ardjan

prima, snel, eerlijk, aandacht voor pers. situatie

2x airco

José coimbra

Wat een eerlijk gesprek. NuKoel heeft mij eerlijk verteld dat een airco in mijn situatie niet als hoofdverwarming kan fungeren. Top mannen

Jan Bloemsma

NuKoel is een professioneel bedrijf dat correctie informatie geeft en deze ook uitvoert waardoor wij optimaal gebruik kunnen maken van de airconditioning met een punctueel aftersale.

Airconditioning

Jopie Tjong-Ayong

Betrouwbaar

Rob

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Helaas het eerst contact was prima offerte en uitleg veel belovend maar na maand al defecte ventilatormotor. De afhandeling loopt nog maar voorspeld niet veel goeds het contact is vertragend en onprettig

LG airco 3.5 kw

Anita Snoeren

Geweldige service ! Netjes afgewerkt

G Pleizier

Heel prettig de offerte was duidelijk en met een goede uitleg

Airco 3.5 KW binnen met een buitenunit

C.Snoek

Leveren en installeren van een airconditioning in mijn werkplaats.

LG airconditioner (omkeerbaar)

C.F. Musch

Uw twee medewerkers kwamen op tijd en maakten zich bekend. Zij werkten vlot en heel netjes. Geen boorstof! Nadat de nieuwe installatie getest was kregen wij, de gebruikers informatie over het gebruik van de afstandsbediening.

NuKoel Cool 6,6 kW

N.Schouten

Wat een geweldig bedrijf, goede uitleg en service

airco koelen en verwarmen

NUKOEL verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NUKOEL heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 13 mei 2020

NUKOEL

De airconditioners van NUKOEL maken het Nederlandse binnenklimaat aangenamer. Thuis, op kantoor en in de winkel. Met hoogwaardige airco concepten die je van ons huurt tegen een vast bedrag per maand. Of koopt, dat kan natuurlijk ook. Altijd met topservice. Inclusief alles, zonder verborgen kosten. Wat wij cool-in-one noemen.

Weerbroek 44

G Pleizier

Heel prettig de offerte was duidelijk en met een goede uitleg

Airco 3.5 KW binnen met een buitenunit

C.Snoek

Leveren en installeren van een airconditioning in mijn werkplaats.

LG airconditioner (omkeerbaar)

C.F. Musch