J.Kamminga
- Sterke punten
- Duidelijke uitleg
Zeer goed
Mijn vrouw en ik hebben de transactie bij Nunotariaat als prettig en duidelijk ervaren.
Was eenvoudig en makkelijk te doen
Prima geregeld.
Heel handig en praktisch, dat je je testament(en) met NuNotariaat online en thuis (in een rustige omgeving!) kunt voorbereiden.
eenvoudig, goede begeleiding duidelijke taal
Adequaat en duidelijk
Alhoewel enigszins onwennig bleek het gehele proces goed te verlopen. Geen spijt van.
Gemakkelijk, duidelijk en snel
Snel en gemakkelijk geregeld !
Alles naar wens verlopen
We hebben een prima ervaring met Nunotariaat. Door het beantwoorden van een aantal vragen (met een heldere toelichting) wordt een concept testament opgesteld die vervolgens via de mail wordt opgestuurd. Na beoordeling wordt het testament opgesteld en kan er een afspraak met een notaris (in de buurt) worden ingepland. Een helder proces en tegen een aanzienlijk lager tarief. Vragen worden vlot beantwoord. Bij het testament wordt een heldere toelichting gegeven zodat het ook voor niet-juridisch geschoolde mensen goed te begrijpen is.
Is allemaal naar mijn hartenwens helemaal goed verlopen! De notaris had alle aandacht voor mij en heeft mij nog veel meer uitgelegd om eventueel na het testament nog een levenstestament te maken. Dat heeft ook zo zijn voordelen, zeker voor mijn situatie.
Duidelijke uitleg in email, snel
Op een heel gemakkelijke manier een levenstestament gemaakt. Erg duidelijk allemaal.
Nunotariaat verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Nunotariaat heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima geregeld.
eenvoudig, goede begeleiding duidelijke taal
Adequaat en duidelijk
Gemakkelijk, duidelijk en snel
Snel en gemakkelijk geregeld !
Alles naar wens verlopen
Duidelijke uitleg in email, snel