Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

Peter Domenie

Testament opgesteld en doorgestuurd.

Supersnelle reacties en goede afwikkeling van de zaken.

M.G.M. de Jong

Duidelijke uitleg alvorens formulier in te vullen levenstestament

Online transacties kostenbesparend

T. Boonstra

Wanneer je een goedkoop testament, levenstestament, samenlevingscontract e.d. wilt hebben dan moet je bij NuNotariaat zijn. Het gaat om standaard documenten zonder extra toevoegingen. De... Wanneer je een goedkoop testament, levenstestament, samenlevingscontract e.d. wilt hebben dan moet je bij NuNotariaat zijn. Het gaat om standaard documenten zonder extra toevoegingen. De communicatie met NuNotariaat verloopt niet altijd even soepel. Soms moet je weer een berichtje sturen omdat je geen reactie hebt gehad. De antwoorden zijn ook niet altijd voldoende. Ook staan op de website grammaticale fouten. Zelf vind ik dat storend voor een professionele organisatie.

Goedkoop.

Ine Korste-Wesselink

Deze was prettig
Wij hadden alle tijd om alles goed te lezen en te bespreken, voordat wij een beslissing moesten nemen.

De inhoud van het testament en levenstestament werden op een duidelijke manier uitgelegd en er werd gekeken of wij de inhoud ook begrepen. Vriendelijke mevrouw.

M.G.W. Selten

Ik ben er zeer tevreden over. Via de mail kon ik mijn vragen beantwoord krijgen en dat hielp bij het invullen. Door de heractivatielink zit er geen druk achter en kun je zelf bepalen wanneer je... Ik ben er zeer tevreden over. Via de mail kon ik mijn vragen beantwoord krijgen en dat hielp bij het invullen. Door de heractivatielink zit er geen druk achter en kun je zelf bepalen wanneer je eraan werkt. Hierdoor kun je je goed informeren.
Ook de ondertekening verliep vlot. Er was een vriendelijke ontvangst en ik had een goed gesprek over zowel het levenstestament, als het testament.

Heractivatielink

M.C. de Jong

Beetje chaotisch, mijn zus heeft een mail gestuurd waar een TE makkelijk antwoord op kwam, dus ik ga niet veel tijd investeren in dit onderzoek.

Mooi kantoor

Reactie Nunotariaat:

Dank voor uw review. U bent zussen en geen partners. Daarom kunt u het levenstestament voor partners niet opstellen en bent u duurder uit. Mijn beantwoording was daarop wellicht wat kort, maar wij... Dank voor uw review. U bent zussen en geen partners. Daarom kunt u het levenstestament voor partners niet opstellen en bent u duurder uit. Mijn beantwoording was daarop wellicht wat kort, maar wij geven geen korting op onze prijzen. Vaak werkt het het beste om daar helder in te zijn.
Marieken Selderijk

Marijke Siteur

Ideaal

Makkelijk en snel

L. In't veld

Prima. Website is overzichtelijk.

Je kan alles zelf invullen en eventueel nog veranderen tot 3 dagen voor de ondertekening. Na opsturen snelle reactie en alles goed geregeld.

Jansen

Overzichtelijk begrijpelijk