Bezoek aan de notaris
Gebruiksvriendelijkheid website

van Vulpen

Eenvoudig en snel geregeld. Duidelijke informatie. Notaris belde voor afspraak conform de afspraken.

Makkelijk in te vullen.
Duidelijk instructie.
Betaalbaar.

A. Schapendonk

Duidelijke uitleg

C.M.Nix sr.

Positief; snelle reactie en vlotte afwerking. Gerichte / duidelijke antwoorden op vragen

Snelle afwerking van de levenstestamenten.

Pesman

Alles prima geregeld.

Goed geholpen en vriendelijk personeel

Hanneke JH

Prettig geholpen en duidelijke uitleg

Fijn dat het online kan en tegen zeer goede prijs

Er zit nogal een verschil tussen de keuzemogelijkheden op de website en de uiteindelijke juridische tekst van het testament. Een aanvullend gesprek was nodig om deze teksten te kunnen doorgronden /... Er zit nogal een verschil tussen de keuzemogelijkheden op de website en de uiteindelijke juridische tekst van het testament. Een aanvullend gesprek was nodig om deze teksten te kunnen doorgronden / begrijpen.

De keuzemogelijkheden lijken eenvoudig / begrijpbaar. Maar de vertaling naar uiteindelijke tekst roept veel vragen op.

Reactie Nunotariaat:

Dank voor uw review. Daartoe dient de toelichting bij de akte (als ook opgenomen in het informatiepakket). Daarin leggen we de akte in begrijpelijk Nederlands uit. Ik begreep dat u die was ontgaan.... Dank voor uw review. Daartoe dient de toelichting bij de akte (als ook opgenomen in het informatiepakket). Daarin leggen we de akte in begrijpelijk Nederlands uit. Ik begreep dat u die was ontgaan. Fijn dat de notaris in Utrecht extra tijd voor u heeft genomen.
Marieken Selderijk

j paap

Positief, rustig en bekwaam

alles zeer duidelijk uitgelegd, kleine foutjes worden vriendelijk afgehandeld.

J van der Vlist

Kosten, communicatie, zelf aangegeven roer

J.Th. de Bruijn

Efficiënt en prima prijs/kwaliteitverhouding

Duidelijk, vlot en overzichtelijk

Gerald Hagedoorn

Op je gemak thuis alles in kunnen vullen