Bezoek aan de notaris

Jos Brookhuis

Super

Duidelijke uitleg

G-J van Steenis

Erg gebruiks- en klantvriendelijk.

Snelle reactie en vlot geholpen bij de notaris

Hr.Hanse

DE informatie was helder en duidelijk.Ook bij navraag werden wij goed ingelicht. Daarnaast waren de kosten zeer aantrekkelijk t.a.v. andere offertes.
Binnen zeer korte tijd ,3 weken , was alles...
Binnen zeer korte tijd ,3 weken , was alles geregeld ook met de notaris.

Een vriendelijke en duidelijke uitleg. Geen tijdsdruk . !!
en een goede prijsverhouding.

Bastiaanse

Positief, snel en direct

Heldere toelichtingen, snelle reactie op grstelde vragen, prima prijsstelling

A koeleman

Vlotte afhandeling

Joke

Makkelijk

Makkelijk en snel.

Pieter Hout, van den

Prima. Ik had voor mijn testament geen gedetailleerde wensen. Gewoon mijn neef en nicht worden erfgenaam. Dan is dit een gemakkelijke oplossing.

Duidelijk wat je van Nu Notariaat kunt verwachten. Het is van het grootste belang dat mensen worden gewaarschuwd dat ze alleen een testament langs deze weg regelen als ze zeker zijn van hun zaak en... Duidelijk wat je van Nu Notariaat kunt verwachten. Het is van het grootste belang dat mensen worden gewaarschuwd dat ze alleen een testament langs deze weg regelen als ze zeker zijn van hun zaak en ook de reikwijdte van hun beslissing kunnen overzien. Nu Notariaat geeft deze waarschuwing af.

Martens

Uitstekend

uitleg via mail en ook persoonlijke uitleg via telefoon

Arjan de Kok

Positief alleen wees de notaris ons toch op wat details zodat we uiteindelijk geen gebruik hebben gemaakt van het model van nunotariaat

Prijs