Lua
- Ervaringen training
- Ze leggen goed en duidelijk uit!
Top cursus
Duidelijke uitleg en top les van Alessandro!
Echte aanrader om de autotheorie onder de knie te krijgen
In 1x geslaagd!
Niet voor niks vroeg opgestaan, in een keer gehaald!🥳🙌
Super
Zelfs 💤slapend je theorie halen bij Nutheorie ;)
Duidelijk
Heeel fijn!
TOP! Alle drie mijn kinderen hebben direct via NuTheorie hun theorie op zak. Jongste vandaag geslaagd 🥳
Echt toppers! Super fijne en duidelijke uitleg. Shoutout naar cash $
Hele duidelijke uitleg en de juiste informatie!
3 keer is scheepsrecht
Het was een hele goede uitleg met super goede uitleg ik snapte het super goed alleen helaas niet geslaagd maar uitleg was top
Lange dag intense dag maar was het waard
NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Top cursus
Duidelijke uitleg en top les van Alessandro!
Echte aanrader om de autotheorie onder de knie te krijgen
In 1x geslaagd!
Niet voor niks vroeg opgestaan, in een keer gehaald!🥳🙌
Super
Zelfs 💤slapend je theorie halen bij Nutheorie ;)
Duidelijk
Heeel fijn!
Echt toppers! Super fijne en duidelijke uitleg. Shoutout naar cash $
Hele duidelijke uitleg en de juiste informatie!
3 keer is scheepsrecht
Lange dag intense dag maar was het waard