9.7 /10

checkbox99% beveelt NuTheorie.nl aan!

A

Super, eindelijk geslaagd

Hele fijne en duidelijke uitleg van Jeremy

Ranya

Top cursus!

Ervaringen training
De cursus werd vroeg in de ochtend om 07:00 gegeven. Duidelijk uitleg en tussendoor kreeg je pauzes! Ik heb uitleg van cash gekregen. Alles werd ook herhaald waardoor je het makkelijk in je hoofd kunt onthouden.

Joeri

Niet geleerd, makkelijk geslaagd

Ervaringen training
Jeroen is een topper, je moet er vroeg zijn maar Jeroen houdt je wel wakker met zijn enthousiasme, straight to the point en makkelijk te volgen 10/10

Eliza Millaku

Helemaal top!

Ervaringen training
Na een goed gesprek met een top telefonist (Senna) de cursus samen ingepland, super fijne uitleg gehad en meteen geslaagd!

Hosay

Geslaagd door Nu theorie cursus.

Super leuk 🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳

Paul

Duidelijk uitleg en in een keer geslaagd

Ervaringen training
Training door Jeroen en Jop. Hielden het ook gezellig en gaven duidelijke uitleg. Had ik het ook zelf kunnen leren? Ja. Had dat veel meer tijd gekost? Ja. Ze leggen het allemaal voor je neer en als je oplet kan het bijna niet fout gaan.

René

Aanrader

Super leuk

Jools

Theorie gelijk gehaald!

Ervaringen training
De training was erg vroeg, maar het wel helemaal waard! In de training werd alles aangestipt en gelijk geoefend met wat vragen, wat ik erg fijn vond. Ook werden belangrijke dingen op een leuke manier vaak herhaald, zodat we ze niet meer zouden vergeten. Uiteindelijk mijn examen gehaald met 0 fouten op kennis en inzicht 🤭

Rachel

In 1 keer geslaagd door NuTheorie!

Ervaringen training
Erg duidelijk en precies genoeg herhalingen. De trainers waren ook echt gemotiveerd om het ons te leren. Kan het iedereen aanraden!

Iris

geweldig!

Ervaringen training
echt zo top, ben in 1x geslaagd met 0 fout!

Margareth Akkerman

Super duidelijk!

Ervaringen training
Alles wordt goed in je hoofd gestampt, zodat je het echt niet meer vergeet! Super duidelijke uren gehad van Kesh! De pauzes tussendoor zijn ook heel fijn, zodat je heel even weer ‘op adem’ kunt komen. Aanbevelen? JA!

Sjoerd

1ste X meteen geslaagd

Ervaringen training
Ik koos voor het cursus pakket doordat ik door mijn ADHD niet alles altijd goed kan onthouden. Bij de cursus werd alles op een leuke en leerzame manier uitgelegd door deze methode begreep ik alles goed en slaagde ik op mijn CBR-examen voor mijn scooter theorie gelijk.

NuTheorie

Ik had een super heldere en leuke ervaring

Ervaringen training
De training was fantastisch! Jeremy is een held en heeft mij enorm geholpen!!

Joey

Super leuk en goeie, duidelijke uitleg

Ervaringen training
Cursus was super goed! Gekregen van Jesse en Job super goeie uitleg.

Alec Goulmy

In 1x geslaagd zonder van te voren geleerd te hebben😍

Ervaringen training
Top uitgelegd en fijne herhaling op het einde waardoor je zelfverzekerd het examen ingaat

NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.7/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2014

NuTheorie.nl

Nutheorie leert je de theorie op een efficiënte en verantwoorde manier, waardoor jij in één keer slaagt voor je CBR auto theorie-examen. Meer dan 120 duizend geslaagde cursisten gingen jou voor, nu jij nog!

Monsterseweg 13

Niet geleerd, makkelijk geslaagd

Eliza Millaku

Helemaal top!

Hosay

Geslaagd door Nu theorie cursus.

Super leuk 🥰🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳

Super leuk

Jools

Theorie gelijk gehaald!

Rachel

In 1 keer geslaagd door NuTheorie!

Iris

geweldig!

Ervaringen training
echt zo top, ben in 1x geslaagd met 0 fout!

Margareth Akkerman

Super duidelijk!

Sjoerd

1ste X meteen geslaagd

NuTheorie

Ik had een super heldere en leuke ervaring

Ervaringen training
De training was fantastisch! Jeremy is een held en heeft mij enorm geholpen!!

Joey

Super leuk en goeie, duidelijke uitleg

Ervaringen training
Cursus was super goed! Gekregen van Jesse en Job super goeie uitleg.

Alec Goulmy

In 1x geslaagd zonder van te voren geleerd te hebben😍