Jelle Hessing

Goede cursus dag en top uitgelegd door de held Adis!

Ervaringen training

Dankzij Adis heb ik mijn theorie met 0 fouten gehaald. Er wordt goed uitgelegd en het is een goede actieve training waarbij je vragen krijgt die bijna identiek zijn aan het cbr examen. Ik raad het... Dankzij Adis heb ik mijn theorie met 0 fouten gehaald. Er wordt goed uitgelegd en het is een goede actieve training waarbij je vragen krijgt die bijna identiek zijn aan het cbr examen. Ik raad het mensen zeker aan, zodat je in ieder geval je slagingspercentage verhoogt met een hele hoop!

Faisa Ouali

Een goed bedrijf die een grote variatie aan lessen aanbied.

Ervaringen training

De leraren leggen de theorie op een manier uit waardoor je het goed snapt. Daardoor zijn de vragen in het examen snel te snappen.

Princess

Super goed en begrijpbaar uitgelegd. Echt aan te raden

Erg leerzaam

Femke

Goede manier van uitleggen waarbij je het makkelijk onthoudt!

Ervaringen training

Heel positief! Er werd op een fijne manier uitgelegd.

Bedirhan Turan

Kan niet beter

Ervaringen training

Het was absoluut een leuke dag alle stof die werd uitgelegd waren duidelijk met dank aan Shay en Cash heb ik mijn dagcursus voor mijn theorie met 0 fouten behaald

Turgut

Echt een top dagcursus

Ervaringen training

Zeer leerzaam en duidelijk! Thanks Jesse en Maz.

Nutheorie.nl

Met dyslexie in 1 keer geslaagd nooit gedacht voordat ik naar de dagcursus kwam nog heel onzeker goed les gekregen van 7 tot 13 perfect zou iedereen aan raden

Heel goed

Nienke Nijp

Super goede en zinvolle dag gehad!

Ervaringen training

Hele leuke trainers, die het vlot, zorgvuldig en goed uitleggen. Met een grappige twist en serieuze examenvragen waar je veel van leert.

Janice

Snel, effectief en gezellig

Ervaringen training

Leuke sfeer en een duidelijke uitleg. Veel baat bij gehad!

Shabeelie

HET WAS TOP!

Ervaringen training

Heel fijn, super duidelijk en leuke leraren.
Het was op een fijne locatie inc eten en drinken en goede pauzes doorheen.