Ellen

Duidelijke taal !

Ervaringen training

Training gegeven door Milan en Jeremy , weten duidelijk Goed wat ze doen en hoe ze je dingen moeten laten onthouden door o.a het gebruik van gekke geluidjes. +/_ 6 uur op een niet fijne stoel zitten... Training gegeven door Milan en Jeremy , weten duidelijk Goed wat ze doen en hoe ze je dingen moeten laten onthouden door o.a het gebruik van gekke geluidjes. +/_ 6 uur op een niet fijne stoel zitten , vergeet je insta door de leuke manier van uitleggen. De tijd vloog . BEDANKT Milan en Jeremy / NuTheorie

Grace

Na 3x zonder cursus, 4e keer met cursus in 1x geslaagd!

Ervaringen training

Hele fijne training met 2 leuke instructeurs. Hielden je goed bij de les door soms grapjes te maken en goede ezelsbruggetjes te gebruiken

Nu Theorie

Super!

Ervaringen training

De moeite waard! Ik had les van Jesse, hij betrekt iedereen goed bij de les en zorgt dat je niet afgeleid raakt. Door de manier hoe hij alles uitlegt en vertelt onthoudt je het super goed en ook af... De moeite waard! Ik had les van Jesse, hij betrekt iedereen goed bij de les en zorgt dat je niet afgeleid raakt. Door de manier hoe hij alles uitlegt en vertelt onthoudt je het super goed en ook af en toe humor! In een keer geslaagd :)

Kevin

Goede en duidelijke uitleg

Ervaringen training

Goede uitleg heb les gehad van Milan en jeremey ze legden goed en duidelijke uit en maakte de les leuk

Meiko Nataatmadja

Snelle reactie. Online theori met goede uitleg en ook voldoende oefenexamens van het CBR om het mij snel en duidelijk te laten begrijpen

Ervaringen training

Docenten leggen goed uit. Een dag intensief theorie cursus (+/- 6 uur) voelt niet saai. Ze behandelen elke situatie met vragen en antwoorden met behulp van fotovoorbeelden. Interacties cursus helpen... Docenten leggen goed uit. Een dag intensief theorie cursus (+/- 6 uur) voelt niet saai. Ze behandelen elke situatie met vragen en antwoorden met behulp van fotovoorbeelden. Interacties cursus helpen deelnemers niet slaperig te worden :-)

T.

Top cursusleiders

Duidelijk positief

Farha Abdi

Heel fijn!

Ervaringen training

De training kreeg ik van Jeremy en Milan, beide enthausiast en geven duidelijk uitleg. Ze maken de les ook leuk waardoor het niet saai wordt. Ik ben zelf een hele erge stresskip, maar door de... De training kreeg ik van Jeremy en Milan, beide enthausiast en geven duidelijk uitleg. Ze maken de les ook leuk waardoor het niet saai wordt. Ik ben zelf een hele erge stresskip, maar door de training ben ik gerust gesteld en heb ik het zelf met vrij weinig zelfstudie thuis gehaald.

Kim Gijsbers

Heel fijn en duidelijk!! Echt een aanrader. Jesse is een topper.

Ervaringen training

De uitleg is duidelijk. De cursus is lang maar de tijd vliegt zo voorbij omdat het niet saai was. Echt een aanrader.

Kiki

Top!

Ervaringen training

Hele goede ervaring. Jesse legde duidelijk en leuk uit en wist ons goed scherp te houden op de vroege ochtend! In 1x geslaagd :)

Feya Helmantel

Top!

Ervaringen training

Het is wel even doorbijten om zo vroeg op locatie aanwezig te moeten zijn. Maar ik ben super dankbaar voor Vik en Ad, dankzij hun heb ik m’n geheugen weer kunnen opfrissen om m’n theorie te... Het is wel even doorbijten om zo vroeg op locatie aanwezig te moeten zijn. Maar ik ben super dankbaar voor Vik en Ad, dankzij hun heb ik m’n geheugen weer kunnen opfrissen om m’n theorie te verlengen. Leuke geheugensteuntjes, en wat grapjes tussendoor maar super serieus en gefocust op het doel iedereen te laten slagen!