Nikki

Kash en Atlas duidelijke en makkelijke uitleg met veel voorbeelden waardoor alles duidelijk wordt.

Heel goed, goed verzorgd

Anne

1000% tevreden, aanrader! 👍🏼

Ervaringen training

Duidelijk, informatief en aardige instructeuren.

Robin

Goed en duidelijk

Chris

Het is precies zoals vermeld staat, dagje informatie leren en de meesten halen het in een dag. De host (Vik) is een serieuze met humor tussen door.

Prettig wel vroeg

Meryem Abayli

Duidelijke filmpjes en op een manier uitgelegd dat het écht blijft hangen. In één keer geslaagd! :) Ik raad het iedereen aan!!

7-dagen online cursus

Chakira

JULLIE ZIJN DE BESTE GELIJK GEHAALD!!!

Ervaringen training

Super fijn, duidelijk uitleg!!

Nutheorie monseigneur de vetstraat 2

Geweldig 🥰

Ervaringen training

Complimentje voor de leidinggevende , het was geen moment saai. Elke minuut is spannend en gezellig 😍

Jaimey Tang

Mijn zoon heeft autisme en een verstandelijke beperking maar is mede door hun in 1x geslaagd!

was er niet bij

Nienke

Een combinatie van een duidelijke en leerzame turbo-training

Ervaringen training

We gingen vlot door veel stof heen. Je moest goed je concentratie erbij houden, maar de meerdere 8 minuten pauzes hielpen hier erg goed bij. De juiste kennis werd je toegebracht omdat vrijwel alles... We gingen vlot door veel stof heen. Je moest goed je concentratie erbij houden, maar de meerdere 8 minuten pauzes hielpen hier erg goed bij. De juiste kennis werd je toegebracht omdat vrijwel alles terug kwam in het CBR-examen met als resultaat dat ik met vlag en wimpel ben geslaagd!

Lies

Super! Vragen tijdens de cursus kwamen heel erg overeen met het echte examen. Echt heel erg aan te raden!

Ervaringen training

Goede uitleg wat in je hoofd blijft hangen.