9.8 /10

checkbox100% beveelt NuTheorie.nl aan!

Aline

Super!!!

Ervaringen training
Heel fijn. Goede uitleg. Leuke trainers.

Milana

NuTheorie biedt een topcursus waarbij je in één dag alles leert en direct slaagt, dankzij hun duidelijke en effectieve lesmethode!

Ervaringen training
Wat een toptraining! Milan en Atlas hebben me enorm geholpen door alles zo goed mogelijk uit te leggen.

Dominique

Mijn zoon is in 1 keer geslaagd dankzij NuTheorie.

Super

Sabine GS

Zeer betrouwbaar!!!

Ervaringen training
Erg goed bevallen! Op mijn eigen tempo twee keer de online theorie cursus betaald om thuis rustig op mijn eigen tempo te leren. Vroeg aanwezig zijn bij een dagcursus was voor mij helaas niet haalbaar vanwege kids. De eerste keer heb ik rustig 28 dagen geleerd en had ik na 30 dagen mijn examen, eerste keer geslaagd en de tweede keer heb ik opnieuw een pakket gekozen voor 30 dagen en heb ik 15 dagen geleerd wederom weer eerste keer geslaagd!! Ik ben zéér tevreden, Groetjes van een Mommy

Bente

Gezellig en leerzaam

Jvdh

Toppers, echt thx kesh en Allesandro

Elske

In een snel voorbijgevlogen ochtend je theorie binnen.

Rana

In 1x geslaagd met dank aan Jeroen & Jeremy!!

Geweldig uitgelegd, kon niet beter

Cheyenne

Me theorie in 1x gehaald!!

Ervaringen training
De training was zo vroeg maar alles werd lekker duidelijk uitgelegd en er wordt ook van je gevraagd om actief mee te doen dat helpt ook heel goed. Heb hele mooie resultaten behaald!

Egbert

De dag cursus was een uitstekende manier om mij voor te bereiden op het examen

S Leitheiser

Geweldig - Geslaagd met nul vouten.

Rosie

PERFECT!

Ervaringen training
0 fouten op inzicht en kennis dankzij de cursus van Jesse. Alles werd perfect uitgelegd, met vertrouwen het examen ingegaan! Bedankt NuTheorie! :)

Sven

Was een nieuwe ervaring, maar werd met behulp van de begeleiders er doorheen getrokken en in 1x geslaagd

Zeer aan te raden nemen namelijk alles door en herhalen alles meerdere keren

Thierry Brandes

Perfect

NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.8/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2014

NuTheorie.nl

Nutheorie leert je de theorie op een efficiënte en verantwoorde manier, waardoor jij in één keer slaagt voor je CBR auto theorie-examen. Meer dan 120 duizend geslaagde cursisten gingen jou voor, nu jij nog!

Monsterseweg 13

2291 PB Wateringen

Aline

Super!!!

Ervaringen training
Heel fijn. Goede uitleg. Leuke trainers.

Milana

Dominique

Mijn zoon is in 1 keer geslaagd dankzij NuTheorie.

Super

Gezellig en leerzaam

Jvdh

Toppers, echt thx kesh en Allesandro

Elske

In een snel voorbijgevlogen ochtend je theorie binnen.

Rana

In 1x geslaagd met dank aan Jeroen & Jeremy!!

Geweldig uitgelegd, kon niet beter

Cheyenne

Me theorie in 1x gehaald!!

Egbert

De dag cursus was een uitstekende manier om mij voor te bereiden op het examen

S Leitheiser

Geweldig - Geslaagd met nul vouten.

Rosie

PERFECT!