Aline
- Ervaringen training
- Heel fijn. Goede uitleg. Leuke trainers.
Super!!!
NuTheorie biedt een topcursus waarbij je in één dag alles leert en direct slaagt, dankzij hun duidelijke en effectieve lesmethode!
Mijn zoon is in 1 keer geslaagd dankzij NuTheorie.
Zeer betrouwbaar!!!
Geslaaaagd :)
Toegankelijk
Toppers, echt thx kesh en Allesandro
In een snel voorbijgevlogen ochtend je theorie binnen.
In 1x geslaagd met dank aan Jeroen & Jeremy!!
Me theorie in 1x gehaald!!
De dag cursus was een uitstekende manier om mij voor te bereiden op het examen
Geweldig - Geslaagd met nul vouten.
PERFECT!
Was een nieuwe ervaring, maar werd met behulp van de begeleiders er doorheen getrokken en in 1x geslaagd
Perfect
NuTheorie.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NuTheorie.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Super!!!
Mijn zoon is in 1 keer geslaagd dankzij NuTheorie.
Zeer betrouwbaar!!!
Geslaaaagd :)
Toegankelijk
Toppers, echt thx kesh en Allesandro
In een snel voorbijgevlogen ochtend je theorie binnen.
In 1x geslaagd met dank aan Jeroen & Jeremy!!
Me theorie in 1x gehaald!!
De dag cursus was een uitstekende manier om mij voor te bereiden op het examen
Geweldig - Geslaagd met nul vouten.
PERFECT!
Perfect