Duidelijk, in 1x geslaagd!
Ervaringen training
Jop en Maz, alles weer goed en duidelijk uitgelegd. Precies wat er in het cbr examen kwam werd ook doorgenomen in de cursus en de online lesmethode.
Een geweldige ervaring gehad bij Nutheorie! Joost en Atlas hadden ons begeleid en maakte de cursus leuk en interessant om te volgen. Door de stof met vragen en antwoorden te behandelen werd je...
Ik vond het een hele fijne curcus. Alles werd goed uitgelegd, en op een fijn tempo. Je kon vragen tussendoor stellen. Hartstikke bedankt Vik! Ik ben blij met mijn resultaat🤩🎉
De cursus is absoluut een aanrader. Benodigde stof wordt simpel uitgelegd zodat iedereen het snapt. Ging zonder enige kennis daarheen en een paar uur later had ik mijn Rijbewijs-b theorie gehaald.
Beetje saai, maar bleef leuk door wat humor tussen door
Adis zorgt ervoor dat je alle informatie goed onthoudt
Joost an Atlas waren heel duidelijk en de cursus was zeer prettig.
Training was effectief en instructeur Dylan en Vik waren ook erg goed in de aandacht trekken wanneer dit nodig was wat de concentratie bevoordeelde.
De cursus is top. Ik keek er tegen op doordat het heel vroeg is, maar het is het allemaal waard, hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd. De twee instructeurs houden je wel wakker en leggen alles zo uit...
Ik ben getraind door Adis, hij wist alles te vertellen en de training was helemaal compleet en goed verzorgd, hierbij is alles behandeld wat nodig is voor het examen.