Olav Grimmius
Ik vind de persoonlijke begeleiding erg prettig
- Wie is je rijinstructeur?
- Evelien Mulder
Fijne manier van les geven en de lessen waren duidelijk
Ik heb een fijne ervaring gehad met de lessen bij NXXT, en zou dit zeker aanraden!
Hele gezellige rijschool
Fijne rijschool, fijne mensen.
Rijschool is top, wordt altijd netjes behandeld.
Fijne en gezellige rijlessen gehad, ben super blij met mijn rij ervaring die ik heb opgedaan bij Isabel!🤗
Super fijne en passende begeleiding gehad! Instructeur neemt echt goed de tijd voor je en past elke les aan op je verbeterpunten.
Heb echt een super begeleiding gehad! Duidelijk, rustig maar vooral effectief. Een aanrader!
Goeie rijschool waar iedereen terecht kan, ik zou het aan iedereen aanraden.
Fijne sfeer, duidelijke lesgeven en goede beschikbaarheid/planning
In een keer geslaagd met behulp van Niek van der Neut. Top instructeur, pedagogisch en erg vriendelijk. Aanrader !
Erg vriendelijk en veel geduld.
Hele fijne begeleiding, niet alleen tijdens de rijlessen maar ook tijdens het examen. Ik raad het iedereen aan!
Het was altijd gezellig in de auto en de begeleiding was goed op maat gemaakt voor mij. In een keer geslaagd dankzij de goede lessen en adviezen!
NXXT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NXXT heeft de volgende resultaten bereikt:
Fijne manier van les geven en de lessen waren duidelijk
Hele gezellige rijschool
Fijne rijschool, fijne mensen.
Rijschool is top, wordt altijd netjes behandeld.
Goeie rijschool waar iedereen terecht kan, ik zou het aan iedereen aanraden.
Fijne sfeer, duidelijke lesgeven en goede beschikbaarheid/planning
Erg vriendelijk en veel geduld.
NXXT heeft de volgende resultaten bereikt: