9.4 /10

checkbox97% beveelt NXXT aan!

Begeleiding
Bereikbaarheid
Instructiemethode

Ian Wijntuin

Zeker een aanrader. Staat altijd klaar voor de tijd en geeft duidelijke uitleg over hoe iets moet. Top ervaring!

Safa Yousef Beigi

De dienstverlening van Ruud van der Linden NXXT was van top kwaliteit doordat hij volledig focust op een goede persoonlijke aanpak en altijd bereid was opnieuw uit te leggen. Ik heb me rijbewijs daardoor in een keer gehaald! Zeker aan te raden!

Isabella Cannizzaro

Hele fijne rijschool, ik ga nu zelfverzekerd de weg op

Anne

Fijne en duidelijke begeleiding!

Truus Werkman

Samm Ubaghs

Fijne uitleg en alles word rustig verteld

Jos Kohnen

Marilyn

Een leerzame en gezellig tijd gehad! Hele fijn rijinstructeur! Leert je op een goed niveau het examen in te gaan! Kortom TOP!

Ruben Bongaards

Jessica

Altijd goed georganiseerd, duidelijke open communicatie met m'n rijinstructeur. Ook als het niet makkelijk is, dan kom je er wel!

Robin

Mylan Schouten

Ik zou mijn rij instructeur aanbevelen aan mensen want hij is heel serieus, altijd optijd, duidelijk, en is gewoon eerlijk. Als hij vindt dat het goed gaat zegt hij het en als het slecht gaat zegt hij dat ook gewoon duidelijk.

Mevrouw

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Rijinstructeur zat altijd weken vol waardoor ik niet zoals het hoort wekelijks rijlessen had waardoor ik nu lessen aan het bij kopen kom, rijinstructeur reed ook maar tot 5 uur wat ook al erg kort is voor een rijschool! Pas goed op welke rijinstructeur ze je aansmeren, klacht ingediend bij hoofdkantoor NXXT wordt totaal niks aangedaan. Geldklopperij is het gewoon dus, totaal niet aan te raden!

Luuk

Super goed les gehad. Heeft veel geduld en weet waar hij over praat. Geeft je vertrouwen. Hier kun je met een gerust hart gaan lessen.

Richard Iriks

Niek van der Neut

Bij Niek lessen was ontzettend fijn. Hij is geduldig en rustig in zijn uitleg. Hij uit zijn vertrouwen naar je als leerling waardoor je ook zeker weet dat je klaar bent voor je examen. In 1x geslaagd door een fijne begeleiding de afgelopen 6 maanden.

Iris van den Hoogen

Het was altijd gezellig in de auto en in er was veel geduld om dingen te leren of nog een keer te oefenen. Ook was er een relaxte sfeer.

Marjan Thijssen

Luka

Gemakkelijk in omgang, snel, vriendelijk en ervaren

Herbert Linskens

Geen commentaar

Een aanrader voor andere 💪🏼

Marjan

Rogilio Bazur

Een gezellig rijinstructeur betrouwbaar en sta altijd klaar voor zijn leerlingen ik kan zeker heel veel positieve dingen nog zeggen. Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. 1 advies wat ik kan zeggen is luisteren luisteren luisteren en zeker volgen wat hij jou zeg en aangeef

Jaap

NXXT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

NXXT heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.4/10
  • checkEerste review geschreven op 24 juni 2016

NXXT

BETROUWBAAR NXXT is een franchiseorganisatie die zich heeft gespecialiseerd in het opleiden en begeleiden van de aangesloten rijinstructeurs. KWALITEIT Bij NXXT geloven we in kwaliteit. Een goede dienstverlening staat wat ons betreft altijd aan de basis van een tevreden klant. RESULTAATGERICHT Wij weten als geen ander dat het doel van rijlessen is: zo snel mogelijk aan het verkeer te kunnen deelnemen. Dat is ook ons doel. FULL SERVICE Voor alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te

Korteweg 4

Safa Yousef Beigi

Isabella Cannizzaro

Hele fijne rijschool, ik ga nu zelfverzekerd de weg op

Anne

Fijne en duidelijke begeleiding!

Truus Werkman

Samm Ubaghs