Gerina
Duidelijke uitleg, tijd voor de leerling, gezellige lessen
- Wie is je rijinstructeur?
- Job Voorintholt
Leert je goede zaken
Fijne manier van lesgeven
goed geregeld en duidelijk
Aanrader
Een hele fijne rijinstructeur, geeft duidelijke uitleg maar houdt een les ook leuk.
Fijne rijschool!
Altijd op tijd en een super begeleiding! Zeker een aanrader als je goed wilt leren rijden.
Erg goed geregeld en netjes georganiseerd
Geen goede ervaring! Weinig contact en continuïteit bij Wilma Catsburg, veel ziekte/zieke kinderen etc. Klachten neergelegd, tot op heden geen reactie via nexxt of rij instructrice.
Dat het een super goed bedrijf is.
Vanaf de eerste rijles bij Angela kwam ik met een glimlach de auto uit. Angela is een betrokken professionele rijinstructrice die vanaf het begin mij zelfvertrouwen gaf in het autorijden.
Top service!
Super goed
Jazeker, ik kreeg erg fijne en duidelijke uitleg over alles
NXXT verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
NXXT heeft de volgende resultaten bereikt:
Leert je goede zaken
Fijne manier van lesgeven
goed geregeld en duidelijk
Aanrader
Fijne rijschool!
Erg goed geregeld en netjes georganiseerd
Dat het een super goed bedrijf is.
Top service!
Super goed