Top rijschool nxxt regio barendrecht… ik ben in 1 keer geslaagd leeftijd 17 jaar en 1 dag Thanks Mark!!!!! je bent een top instructeur
Mark
Christie
Dat je echt goed word opgeleid en dat de begeleider goed kijkt waar je mee struggeld en daar mee helpt hij je heel goed.
Remco veldhuizen
Marilene Frijn
Ik heb mijn rijlessen bij Paul de Jongh gehad, en ik kan dit aan iedereen aanraden! Paul is een geduldige en duidelijke instructeur die mij in een korte tijd heeft geleerd hoe ik veilig en...Ik heb mijn rijlessen bij Paul de Jongh gehad, en ik kan dit aan iedereen aanraden! Paul is een geduldige en duidelijke instructeur die mij in een korte tijd heeft geleerd hoe ik veilig en zelfstandig kan rijden.
Paul de Jongh
Stefan van Heuveln
Een goede rijschool als je iets niet weet dan helpen ze je erbij
Truus werkman
Indy Otten
Ik ben vrijdag geslaagd voor me auto examen en wat ben ik blij. Blij omdat ik me rijbewijs heb gehaald maar ook met NXXT als rijschool. Leerzame en gezellige lessen gehad maar ook een fijne...Ik ben vrijdag geslaagd voor me auto examen en wat ben ik blij. Blij omdat ik me rijbewijs heb gehaald maar ook met NXXT als rijschool. Leerzame en gezellige lessen gehad maar ook een fijne rijinstructeur. Mirjam, bedankt!!!
Mirjam
Geena van Unen
Het was een fijne ervaring bij John. Veel geleerd en gelachen!
John Christ
Nercy
Dienstverlening is gewoon top ! Ben zeer tevreden. Ruud is echt een geweldig persoon en super instructeur, ben hem zeer dankbaar.
Ruud van der Linden
Raf Terstall
Bedankt voor alle top lessen. Ik heb fijne begeleiding gekregen van je met veel geduld maar ook duidelijk. Altijd stipt op tijd en komt al ze afspraken na. Ik vond het rijden...Bedankt voor alle top lessen. Ik heb fijne begeleiding gekregen van je met veel geduld maar ook duidelijk. Altijd stipt op tijd en komt al ze afspraken na. Ik vond het rijden altijd leuk en heb er echt van genoten.