NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Aafke

Ik krijg super goede begeleiding van Fenna, blijft altijd rustig en heeft veel geduld. Zo kan je op een fijne manier lessen volgen

Fenna gijswijt

Caitlin

Mijn instructrice is erg fijn en heeft zeker geduld. Ze is kalm en geeft goede tips. (Fenna Gijswijt). Dus door haar geef ik NXXT zeker een goede aanbeveling.

Fenne Gijswijt

Kim

NXXT is een hele fijne rijschool! Ik heb fijne lessen gehad samen met Truus en ze gaf me het vertrouwen om na een aantal keer zakken eindelijk mijn rijbewijs te halen en niet op te geven.

Truus Werkman

Vanity van Hoeffelen

Ja

Michiel Barendrecht

Anneloes

Zeker rijlessen bij NXXT, eerlijk, duidelijk en realistisch ! Prettige rijinstructeur .

Xhelil

David van Waarde

Paul de Jongh is echt een top rijinstructeur. Hij legde alles op een duidelijke, rustige manier uit en was altijd bijzonder gezellig en vriendelijk. Door hem heb ik m'n examen in één keer kunnen... Paul de Jongh is echt een top rijinstructeur. Hij legde alles op een duidelijke, rustige manier uit en was altijd bijzonder gezellig en vriendelijk. Door hem heb ik m'n examen in één keer kunnen halen ondanks de zenuwen waar ik heel dankbaar voor ben. Ik zou Paul de Jongh en NXXT zeker aanraden.

Paul de Jongh

Seray

Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij peter raad nxxt zeker aan!

Peter sittrop

Laura van der Elst

Het was altijd gezellig in de auto, Rob was een hele aardige en ook goede instructeur!

Rob van de stichtel

Jose

De tijd die ik met Paul heb mogen rijden was super fijn, hij heeft nadat ik al een paar keer gezakt was mijn vertrouwen in mezelf wat meer terug kunnen geven. We hebben super leuke, gezellige en... De tijd die ik met Paul heb mogen rijden was super fijn, hij heeft nadat ik al een paar keer gezakt was mijn vertrouwen in mezelf wat meer terug kunnen geven. We hebben super leuke, gezellige en leerzame lessen gehad. Ik had nooit zover kunnen komen zonder hem. Ik ben hem ontzettend dankbaar.

Paul

Joëlle Sandee

Rijinstructeur was echt een topper! Hij heeft me fantastisch begeleid en het waren altijd gezellige rijlessen! Zou hem zeker aanraden, de manier van leren is ook super fijn!🤩

Michiel Barendrecht