NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

Ethan-Rory van de Vrande

In 6 maanden ben ik van 0 rij ervaring naar in een keer geslaagd bij Ruud, daarvoor niks anders dan lof. Geen enkele keer is hij te laat geweest en wat ik persoonlijk heel prettig vond is dat er op... In 6 maanden ben ik van 0 rij ervaring naar in een keer geslaagd bij Ruud, daarvoor niks anders dan lof. Geen enkele keer is hij te laat geweest en wat ik persoonlijk heel prettig vond is dat er op geen enkel moment ik met andere leerlingen moest rijden. Altijd was het 1 op 1. Mag soms het geen wat goed gaat wat meer benadrukt worden? Ja. Maar los daarvan ben je bij Ruud aan het juiste adres om in een keer te slagen.

Ruud van der Linden

Destiny

Fijne rijschool, met goede instructeur!

Peter Sittrop

Gwen

Heel erg goed! Er word duidelijk gecommuniceerd en ik voelde me altijd op mijn gemak. Als je iets goed doet word dat ook gezegd waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt.

Peter Lozekoot

Lianna

Goede kwaliteit en duidelijkheid

John Christ

Lisanne

Dat het een super fijne en goede rijschool is

Truus

Sander

Jos brengt je met een duidelijke lesmethode naar het behalen van je rijbewijs. Hij laat je sterk in je schoenen staan en geeft constructief feedback. Super Jos!

Jos

Joran

Remco

Jonas

Top rijschool! Duidelijke instructies en goeie communicatie! Altijd op mijn gemak geweest tijdens de lessen.

Jos Kohnen

Luuk van Steensel

Goeie rijschool!

John Christ

Boris

Super fijne communicatie met de instructeur tijdens en om de lessen heen. legt goed uit wat er mis gaat op moment van een fout bijvoorbeeld

Peter Lozekoot