NXXT

9.6/10
Bereikbaarheid
Lesauto

NXXT Aa landen Zwolle

Medewerker houd zich niet aan afspraken , rekenen voor administratie kosten en verzekering, 1 e les is kennismaking en zou gratis moeten zijn en daarna 1 les gehad en er is 162.50 euro in rekening... Medewerker houd zich niet aan afspraken , rekenen voor administratie kosten en verzekering, 1 e les is kennismaking en zou gratis moeten zijn en daarna 1 les gehad en er is 162.50 euro in rekening gebracht. Mee gestopt omdat medewerker zich niet aan haar afspraken houd, 2 x afgezegd en 2 x veel later dan overlegd, het ergste is nog dat het van een alleenstaande moeder word afgenomen die er lang voor gespaard heeft om haar rijbewijs te kunnen halen.

Lon van Grafhorst

Reactie NXXT:

Beste Jane,
Beste Jane,
We hebben je review gelezen en betreuren het dat je niet tevreden bent. We hebben geprobeerd om via e-mail en telefoon contact met je op te nemen, maar zonder succes. Kun je alsjeblieft contact met ons opnemen? We willen graag met je spreken en eventuele zorgen oplossen.

Thomas Veldhuijsen

Van goede kwaliteit

Herbert

Willemijn Graveland

Geslaagd bij Rob van der Stigchel van rijschool nxxt! Rob is echt een hele fijne en professionele instructeur! Hij is geduldig en legt alles rustig uit. En daarbij was het ook altijd gezellig in de... Geslaagd bij Rob van der Stigchel van rijschool nxxt! Rob is echt een hele fijne en professionele instructeur! Hij is geduldig en legt alles rustig uit. En daarbij was het ook altijd gezellig in de auto. Hij loodst je er echt doorheen. Kortom: zeker een aanrader!

Rob van der Stigchel

Inge

Fijne lessen gehad en een super leuke en gezellige sfeer. Echt een aanrader voor andere.

Otto ottens

Renee weijers

Fijne rustige rij instructeur. De sfeer in de auto was zeer ontspannen wat heel prettig was. Het heeft mij enorm geholpen!

Remco Veldhuizen

Mourad

Super fijne rijinstructeur. Heel relaxed en ervaren met een hele goede leer methode.
Heb echt heel veel en snel geleerd 🙏

Peter sittrop

Wessel

Super gezellige rijlessen gehad, veel geleerd van René en uiteindelijk door goede hulp mijn rijbewijs mogen halen.

René Voorn

Chantal

Hele goede gezellige leuke rijlessen gekregen van Paul de Jongh wil je heel erg bedanken en voor alle vertrouwen dat je me hebt gegeven en altijd voor me klaar stond.

Paul de Jongh

Danique

Goede rijschool. Hele goede, fijne en gezellige rijlessen gehad! John Christ is een top rijinstructeur, hij geeft je zelfvertrouwen, heeft veel geduld, laat je op je gemak voelen, hij leert je alles... Goede rijschool. Hele goede, fijne en gezellige rijlessen gehad! John Christ is een top rijinstructeur, hij geeft je zelfvertrouwen, heeft veel geduld, laat je op je gemak voelen, hij leert je alles op een hele fijne en rustige manier. Daarnaast communiceert hij goed, is flexibel, en komt afspraken altijd na. Ik heb het heel erg naar me zin gehad en daardoor vloog elke rijles voorbij!

John Christ

Nexxt