Evet Aldakhni
super snel antwoord van klantenservice
Eigelijk is dat voor keer eerste keer maar zo te zien zijn dit bedrijf uitstekend service en snel.
Supersnelle verzending vanuit OB.. Helaas met Bpost toegekomen. Week onderweg. Verder werkt top.
Snel geleverd mooi product....happy mee!
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Uitstekend!
eenvoudig bestellen, snelle levering
Website duidelijk en goed. Snelle levering.
Perfect! Goed advies en snelle levering!
Goeden en snelle levering van top producten
Tevreden
Super
Alles goed verlopen
Ik heb goede ervaringen met dit bedrijf Vragen die ik had werden goed beantwoord En de levering was heel snel de volgende dag al
OBD Warenhuis verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
OBD Warenhuis heeft de volgende resultaten bereikt:
super snel antwoord van klantenservice
Snel geleverd mooi product....happy mee!
Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling
Uitstekend!
eenvoudig bestellen, snelle levering
Website duidelijk en goed. Snelle levering.
Perfect! Goed advies en snelle levering!
Goeden en snelle levering van top producten
Tevreden