M.postma

Het bestelde product werd snel geleverd en werkt perfect. Klein probleem met de software update maar dat werd met de juiste support goed verholpen. Erg tevreden.

Goede website met voldoede betaalmogelijkheden.
Goede productomschrijving.
Snelle levering en goede support.

Een ander couriersbedrijf zou ik zeker overwegen. Ze laten het (dure) pakkket gewoon achter bij de voordeur ipv deze bv bij de buren af te leveren.

Frits

Alles verliep zoals je zou verwachten.

Nee, dit is de eerste keet dat ik er wat besteld hebm

Kloppenburg

Inloggen

Morini

Alvast bedankt voor te beginnen.
Alvast bedankt voor te beginnen.
Super snelle levering , en updates en handleiding extra gestuurd via mail. 10/10 voor dit bedrijf en medewerkers. Mij zie je zeker nog vaak terug . vriendelijke groeten en bedankt.

Remi

Had een uitleesaparaat nodig die ook transmissie kon uitlezen, werd goed geadviseerd door de verkoper
hier over, blij met mijn aankoop, zaten veel functies op de apparaat die ik goed kon gebruiken, zou dit bedrijf aanraden bij mijn vrienden en garage's waar ik regelmatig kom

Weiss

Goed snel en aan de prijs

andre van hoppe

Zeer goed

prima uitleg over de producten
zeer snel antwoord op een vraag via mail

Rijschool de Betuwe

Top

kevin raaijmakers

Goede aperatuur

goede service

n.v.t.

Werkplaats77

Snelle levering, en goede klantenservice

Goede info

Klantenservice via telefoon zou prettig zijn