Waaijenburg
- Sterke punten
- Snel geleverd
keurig verpakt en snel geleverd
Tevreden!
3 Maand geleden heb ik een Tweede kans Telair 5900H gekocht bij Obelink en ben zeer teleurgesteld in de service. De airco in de ongeopende doos zou in de wintermaanden geinstaleerd worden. Een soort luchtkoker zat er niet in . Heb de klantenservice gebeld en moest een klachtenformulier invullen. Daarin vroeg ik naar een oplossing. 2 Keer kreeg ik een mail met : Tot onze spijt....... en beroepen zich op het feit, dat ik de doos binnen 4 weken had moeten controleren. Ze nemen geen enkele moeite om met mij in contact te komen en om samen te zoeken naar een oplossing. Over klantvriendelijkheid maar niet te spreken. Mijn installateur kan niet verder. Ik sta met de rug tegen de muur.
Snelle levering!
Altijd correct in afhandeling en snelle service
Prima bedrijf. Snelle levering
Goed!
Online zijn producten makkelijker te vinden, dan in de winkel zelf. Wanneer gaat dit hetzelfde worden.
Prima maar dat wisten we
Snelle sevice en een goed product ben er zeer tevreden over richard steinmann
Compleet aanbod tegen een leuke prijs. De site duidelijk en bij de producten staat ruim voldoende informatie. En heb je eventueel toch nog vragen, dan wordt je snel en vriendelijk geholpen.
Altijd vertrouwd Achterhoeks bedrijf zowel in de winkel als online.
Obelink.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Obelink.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima bedrijf. Snelle levering
Goed!
Prima maar dat wisten we
Snelle sevice en een goed product ben er zeer tevreden over richard steinmann
Altijd vertrouwd Achterhoeks bedrijf zowel in de winkel als online.
Obelink.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Obelink.nl