Peters
GEMAKKELIJK BESTELLEN LEVERING DOOR DPC WAARDELOOS
Zeer goed advies en heel snelle levering
Prima service
Makkelijk vindbaar, snelle aflevering,
Makkelijk te bestellen tegen een leuke prijs.
Alles in huis en goedkoop
Wij zijn op 23 maart extra naar de winkel gereden omdat wij juiste info wilden. Ging om de kleptent Portellone. Deze zou op onze Citroen Berlingo passen. Na uitproberen klopte dit dus NIET. Contact gehad met klanten service, kon de tent retour sturen maar dan hebben wij dus niks. Een andere die zou passen is voor ons geen optie omdat daar de instap te hoog is. Wij zouden de tent zelf kunnen aanpassen zodat hij wel passend wordt. Maar had graag gezien dat we dan een reductie/cadeaubon ofzo zouden krijgen, want de voorlichting over de tent was dus gewoon NIET juist! Maar hier willen ze bij Obelink niks mee doen. Gemiste kans op een positieve revieuw!
Zeer ruim en goed assortiment en daarna een snelle levering
Snel en makkelijk
Ineen woord geweldig
👍🏻
Fantastisch. Goede service en prima kwaliteit
Obelink.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Obelink.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Obelink.nl
Misterweg 179
7102 EN Winterswijk
GEMAKKELIJK BESTELLEN LEVERING DOOR DPC WAARDELOOS
Zeer goed advies en heel snelle levering
Prima service
Makkelijk vindbaar, snelle aflevering,
Makkelijk te bestellen tegen een leuke prijs.
Alles in huis en goedkoop
Zeer ruim en goed assortiment en daarna een snelle levering