Marit Groenland
Onlangs eetkamerstoelen gekocht bij Obi Home. We werden super vriendelijk geholpen, en er werd met ons meegedacht. Snelle levering, wij zijn heel blij met onze mooie stoelen!
- Product of service:
- Eetkamerstoel Ties
Efficiënt
Positief
Prachtige spullen, deskundig, vriendelijk en zeer hulpvaardig personeel
Heb heel lang op de bestelling moeten wachten. En heb geen bericht gehad dat ze in die tijd gingen verhuizen
Bestelling netjes ingepakt en afgeleverd. Poster was netjes ingelijst.
Super en snel geleverd
fijn duidelijk
Mooie collectie, vriendelijk personeel
Super
Oke
We hebben een prachtige bank besteld bij Obi. Na heel veel getwijfel en veel geduld en hulp van de dames in de winkel hebben we een goede keuze gemaakt.
Salontafel en bank gekocht. Vriendelijk personeel, goed op de hoogte gehouden van de levertijd van de bank. Erg blij met onze aankopen!
Hele goede ervaring met obi home . Klantvriendelijk,denken mee,goeie service.
De tafel die wij gekocht hebben is perfect afgeleverd door Obi. Ik kreeg netjes een update toen de bezorging iets vertraagd was. Communicatie is echt heel prettig.
Obi Home verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Obi Home heeft de volgende resultaten bereikt:
Efficiënt
Positief
Prachtige spullen, deskundig, vriendelijk en zeer hulpvaardig personeel
Bestelling netjes ingepakt en afgeleverd. Poster was netjes ingelijst.
Super en snel geleverd
fijn duidelijk
Mooie collectie, vriendelijk personeel
Super
Oke
Hele goede ervaring met obi home . Klantvriendelijk,denken mee,goeie service.
Obi Home heeft de volgende resultaten bereikt: