Levertijd
Productinformatie
Bezorging

Bakkerij Suykerbuyk

Ok

Ik vroeg (omdat ik het niet kon vinden op de site) via de chat technische info over een prijstang. Ben toen zeer goed geïnformeerd en diegene waarmee ik de chat had heeft zelfs een prijstang... Ik vroeg (omdat ik het niet kon vinden op de site) via de chat technische info over een prijstang. Ben toen zeer goed geïnformeerd en diegene waarmee ik de chat had heeft zelfs een prijstang opgehaald uit het magazijn om te kijken of wat ik wilde mogelijk was. Heb toen via de chat gelijk kunnen bestellen en kreeg de volgende dag de bestelde prijstang al in huis. Top service !!

Snelle service, altijd behulpzaam.

Prima service. Vriendelijk geholpen en snelle levering

Ok

Goedemorgen meneer / mevrouw,
Goedemorgen meneer / mevrouw,
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review!
Wij hebben per email contact met u proberen te zoeken. Dit omdat wij graag een toelichting van u hadden gehad.
Helaas hebben wij deze niet van u gekregen.

Huisje van Katoen

2x telefonisch contact gehad. 1x omdat ik een product niet kon vinden en 1x omdat het bestelde niet op voorraad was. Beide keren ontzettend vriendelijk geholpen.

Wij zijn tevreden

van tongeren

Slecht zit bijna al 2 weken te wachten op een credit nota
bestel pin rollen krijg kassa rollen
word wel snel omgeruild
maar de credit nota nog steeds niet ontvangen Slecht zit bijna al 2 weken te wachten op een credit nota
bestel pin rollen krijg kassa rollen
word wel snel omgeruild
maar de credit nota nog steeds niet ontvangen
jullie hebben wel de retour zending ontvangen
en heb daar zelf al een keer over gebeld

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review!
Onze excuses voor het ongemak. Het is niet de bedoeling dat u zolang hoeft te wachten op uw creditnota....
Hartelijk dank voor het schrijven van uw review!
Wij hebben uw pakket op gespoord en u heeft reeds de creditnota mogen ontvangen.
Nogmaals onze excuses,
Mochten er nog vragen zijn horen wij het graag.
Office Palace

Bestelling werd niet op tijd geleverd

Hartelijk dank voor het schrijven van uw review!
Helaas hebben wij de stiftjes niet op voorraad liggen in ons magazijn. Dit heeft er mee maken dat wij willen voorkomen dat deze producten uitdrogen.
Daarnaast heb ik begrepen dat uw pakket helaas is kwijt geraakt bij onze vervoerder. Wij kunnen daar helaas niks aan doen. Enkel het goed voor u oplossen.
Mijn collega heeft u dan ook kosteloos een nieuwe zending toegestuurd. Deze heeft u reeds mogen ontvangen.
Mochten er nog vragen zijn horen wij het graag,

De 1e levering is goed ontvangen