nuhaan koppelman
- Product of service:
- handschoenen en mondmaskers
Prima service
Ben r netjes geholpen
Worden altijd vriendelijk te woord gestaan! Durf helaas geen naam te noemen, maar complimenten voor haar!
snel geleverd, goed verpakt, juiste artikelen ontvangen
uitstekende kwaliteit; bijzonder snelle levering
Zeer slecht oplichters en leugenaars nooit meer bestellen hier
Waar kom je dit nog tegen? Een gezellig gesprek aan de telefoon, waarin gelachen kan worden, en dat terwijl je eigenlijk een klacht hebt. Die klacht werd overigens zeer snel opgelost! Een fijne ervaring rijker!
vriendelijk, over telefoon wordt gezegd morgen in huis. maar dat klopt niet helemaal. bij bezorging verpakking op sommige plekken open en daardoor nat geregend
prima
Zeer professioneel team, met kennis van producten en erg vriendelijke medewerkers.
Goede service
Erg fijn geholpen, deskundig en goede prijzen, kwaliteit overtreft concurrentie.
Snelle levering, goede service, attente Fobo-manager
Office Palace verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Office Palace heeft de volgende resultaten bereikt:
Office Palace