Elvira Oranje
- Sterke punten
- Snel geleverd
Het product snel kunnen vinden
Alles altijd goed op voorraad, korting als lid en alles de dag na bestelling al geleverd
Pijlsnelle service en uitstekende klantendienst
Snelle bezorging, altijd fijn
Lange levertijd
snelle levering. had helaas het verkeerde product besteld
Correcte en goed verzorgde levering..
Olfit levert altijd op tijd.
Zeer attent personeel; er werd direct een stoel aangeboden en er werd goed advies uit eigen ervaring gegeven.
Een fijne en overzichtelijke website. De producten zijn goed te filteren. Ruime keuze en snelle levering. Helemaal top!
Binnen 5 dagen ( waarin een weekend) retouren afgehandeld. Mijn compliment.
Makkelijk besteld, snelle levering, goed afgehandeld
Goede service, snelle levering, retour ook snel verwerkt
Olfit verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Olfit heeft de volgende resultaten bereikt:
Het product snel kunnen vinden
Pijlsnelle service en uitstekende klantendienst
Snelle bezorging, altijd fijn
Lange levertijd
snelle levering. had helaas het verkeerde product besteld
Correcte en goed verzorgde levering..
Olfit levert altijd op tijd.
Binnen 5 dagen ( waarin een weekend) retouren afgehandeld. Mijn compliment.
Makkelijk besteld, snelle levering, goed afgehandeld
Goede service, snelle levering, retour ook snel verwerkt