Particulier

Na een paar korte vragen en antwoorden heen en weer heb ik een product gekocht.
Verder niets op aan te merken. Gewoon ' No nonsense ' zoals het hoort.

Heb makkelijk kunnen vinden wat ik zocht.

Daan van Norden

Handige en goede producten.
Handige en goede producten.
Nog handiger zou het zijn om ook een nederlandstalige gebruiksaanwijzing mee te leveren en bij de beschrijving van de artikelen op de website compleet te zijn qua informatie over de functionaliteit en ook m.b.t. eventuele beperkingen in de functionaliteit volledig te zijn.

Goede producten

Loon en Verhuurbedrijf Korevaart BV

Duidelijk en correcte levering

Voorraad

Marnix De Cat

Snel en efficient!

Goede informatie en snelle reaktie

De vos

Ik had graag telefonisch contact gehad om een keuze te maken en de producten te kiezen

Jille

De klantenservice is ongeëvenaard. De productkwaliteit is consequent uitstekend en overtreft elke keer mijn verwachtingen.

Goede kwaliteit artikelen

Han

Ective CSI30 i.c.m. een RC3 unit gekocht, specifiek vanwege het kunnen uitlezen en schakelen van de omvormer op afstand. Blijkt dat de batterij-status op de RC-3 unit niet goed wordt weergegeven. Na... Ective CSI30 i.c.m. een RC3 unit gekocht, specifiek vanwege het kunnen uitlezen en schakelen van de omvormer op afstand. Blijkt dat de batterij-status op de RC-3 unit niet goed wordt weergegeven. Na omwisselen van de RC-3 is het probleem nog steeds aanwezig. Bij 10% geladen branden alle 5 de LEDs al. Ik geef aan bij Leertronic dat dit voor mij niet ok is en wil de spullen retourneren. Helaas geeft Leertronic niet thuis. Ik mag alleen de RC-3 retourneren.

Reactie Leertronic BV:

Hartelijk dank voor deze review Han Touw van de firma Holos Inspiration.
Hartelijk dank voor deze review Han Touw van de firma Holos Inspiration.
De RC3 afstandsbediening is nagezien en werkt prima. Alle functies en schakelingen zoals aan / uit, charge en bypass alsmede de diverse led’s werken zoals verwacht. Er valt niets aan te repareren, de werking is zoals het hoort.

De Boer Montage

makkelijk

Bert slokker

(Bewerkt)

Door het niet bereikbaar zijn,om Onduidelijke redenen.

Goed produkt

Ferdinand Keulen