Harry
Uitstekend!
Prima om onderdelen te vinden van oudere auto’s
Veel te duur
Geen reactie ontvangen, en onderdeel niet gevonden
Snelle reacties, goede Opvolging.
Wordt gelijk geplaats
handig, kort communicatie, geen lange interacties, kortom effectief
Duidelijk goed en snel
Goede ervaring snelle reactie
Zeer goed
Al een paar keer onderdelen besteld en zeer tevreden.
Zeer goed
de Onderdelenlijn verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt:
Goed gedaan, artikel snel gevonden en bezorgd
Uitstekend!
Prima om onderdelen te vinden van oudere auto’s
Veel te duur
Geen reactie ontvangen, en onderdeel niet gevonden
Snelle reacties, goede Opvolging.
Wordt gelijk geplaats
handig, kort communicatie, geen lange interacties, kortom effectief
Duidelijk goed en snel
Goede ervaring snelle reactie
Zeer goed
Al een paar keer onderdelen besteld en zeer tevreden.
de Onderdelenlijn heeft de volgende resultaten bereikt: