Tom Peeters
- Product of service:
- Oranje lopers
Prima!
Fijne persoonlijke ondersteuning na een telefoontje met een vraag.
Snelle levering en goed product
Super service!! Belde om half vijf voor een loper, werd nog in orde gemaakt en had de loper de volgende dag in huis.
goed
Goede ervaring; vooraf gebeld met wat ik graag zou willen en er werd goed meegedacht. De lopers werden vrij snel bezorgd en bevielen goed, afgezien van één gat (die hebben we dicht moeten tapen) en een paar kleinere beschadigingen in een van de lopers.
uitstekend
Aankoop rode lopers. Werd heel goed geholpen aan de telefoon.
Goede service, fijn contact
zeer positief!
Top
Prima en correcte levering!
Online Lopers verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Online Lopers heeft de volgende resultaten bereikt:
Online Lopers
Industrieweg 11a
8061 RB Hasselt
Prima!
Fijne persoonlijke ondersteuning na een telefoontje met een vraag.
Snelle levering en goed product
goed
uitstekend
Aankoop rode lopers. Werd heel goed geholpen aan de telefoon.
Goede service, fijn contact
zeer positief!
Top
Prima en correcte levering!
Online Lopers heeft de volgende resultaten bereikt:
Online Lopers