Ann Landuyt
- Sterke punten
- duidelijk, juiste info, filters ok
- Verbeterpunten of tips
- het blijft online moeilijk om de juiste kleur te kiezen, is toch steeds net iets anders
- Hoe ervaart u het transport met Koerier?
- ok
97% beveelt Online Tapijttegels aan!
Uitstekende producten en service
Snel geleverd en goed verpakt
Prima klantenservice, denken mee.
prima
Geen contact gehad. Alles via internet site, wat prima ging.
Zeer tevreden
prima. duidelijk. snelle levering
Beige besteld maar grijs geleverd gekregen waardeloos
mooie tegels
prima. Vlotte levering en ook de kleurstalen komen in het echt goed overeen met de foto's
Zeer goed
Redelijk
Goed advies, snelle levering.
Online Tapijttegels verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Online Tapijttegels heeft de volgende resultaten bereikt:
Online Tapijttegels
Industrieweg 11a
8061RB Hasselt
Uitstekende producten en service
Snel geleverd en goed verpakt
Prima klantenservice, denken mee.
prima
Geen contact gehad. Alles via internet site, wat prima ging.
Zeer tevreden
prima. duidelijk. snelle levering
Beige besteld maar grijs geleverd gekregen waardeloos
mooie tegels
Zeer goed
Redelijk
Goed advies, snelle levering.
Online Tapijttegels heeft de volgende resultaten bereikt:
Online Tapijttegels