Silvano Savian
Concluante
- Points d’amélioration ou des conseils
- Pas de commentaires
- Points forts
- Qualité prix
Rapide
Eerste bestelling
J' ai toujours rien reçu
Un nouveau site d achat pour moi qui m a donné satisfaction du moins jusqu a présent. J attends de voir la qualite du produit dans le temps.
Très bonne réactivité pour solutionner un problème de livraison
Na wat afwachten op 5 februari batterij ontvangen.
Zeer goed ontvangen ,doch moest goed kijken dat het juiste product geleverd is ,op site staat blauwe varta accu,is echter zilver varta ,maar het klopt wel type nummer is juist
Vlotte service.
Correcte firma, Prima producten.
Super comptent
was dringend naar en batterij aan het zoeken en ben hier op uit gekomen en deze heeft en 24 uur service en op zaterdag en batterij besteld en dinsdag middag geleverd ,en en er heel content mee bedankt voor de snelle levering
Rapide, efficace 😀
Onlinebattery.be verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinebattery.be heeft de volgende resultaten bereikt:
Rapide
Eerste bestelling
J' ai toujours rien reçu
Très bonne réactivité pour solutionner un problème de livraison
Na wat afwachten op 5 februari batterij ontvangen.
Vlotte service.
Correcte firma, Prima producten.
Super comptent
Rapide, efficace 😀