marcel

Goede en snelle service

no how van de cameras

arnoldj

Heel goed goede en snelle service vriendelijke jonges weten waar ze het over hebben en goede kennis in huis en zeker een goede hulp op afstand echt voor mij een goede aanrader en goede prijs voor de... Heel goed goede en snelle service vriendelijke jonges weten waar ze het over hebben en goede kennis in huis en zeker een goede hulp op afstand echt voor mij een goede aanrader en goede prijs voor de produckten

snel goede service maken echt tijd voor je

Gunther

Positief zonder meer

zeer bereidwillig om bijstand te verlenen en hulp bij installatie te bieden,dit met kennis van zaken

Paul van der Aar uit Kudelstaart

Daar we camera's van hun hadden en een camera erbij hebben gekocht is deze op afstand telefonisch aan gesloten wat een geduld en goed service. Wij zijn super content. Simon je hebt een kei van een... Daar we camera's van hun hadden en een camera erbij hebben gekocht is deze op afstand telefonisch aan gesloten wat een geduld en goed service. Wij zijn super content. Simon je hebt een kei van een collega die zo behulpzaam voor ons is geweest en het is gelukt.

geduld, goede uitleg zeker ook telefonisch

Jan Habraken / Museumbrouwerij de Roos

Bij een storing werd er direct gereageerd en ingebeld voor diagnose op afstand. Vervolgens na opsturen van de NVR was deze binnen een dag van nieuwe software voorzien en weer retour gestuurd. Top... Bij een storing werd er direct gereageerd en ingebeld voor diagnose op afstand. Vervolgens na opsturen van de NVR was deze binnen een dag van nieuwe software voorzien en weer retour gestuurd. Top support.

Snelheid en kundigheid.

R vd Horst

Top bedrijf met mensen die vakkennis hebben en zeer hulpvaardig zijn.

nemen de tijd voor je en helpen zo dat je tevreden naar huis gaat met de juiste werkende materialen ook de reparatie doen zij zelf

Piet HoW

Namen contact op over een camera die niet bij het systeem paste. Tevens een voorstel gedaan welke camera het beste zou matchen. Daarbij een hele uitleg gegeven over de verschillende systemen waar ik... Namen contact op over een camera die niet bij het systeem paste. Tevens een voorstel gedaan welke camera het beste zou matchen. Daarbij een hele uitleg gegeven over de verschillende systemen waar ik een mooi stuk wijzer van ben geworden. Helemaal top mannen!

Kwaliteit, Communicatie, Kennis

Orangina Patricia K

Wij hebben meerdere camera systemen in bedrijf van Axis en Samsung, hier hebben wij 2 camera's die niet meer werken en buiten garantie 1 zo een camera kost nieuw om en bij de EU 8000! Huidige... Wij hebben meerdere camera systemen in bedrijf van Axis en Samsung, hier hebben wij 2 camera's die niet meer werken en buiten garantie 1 zo een camera kost nieuw om en bij de EU 8000! Huidige montagebedrijf zegt om een nieuwe te kopen en dat vinden wij erg jammer want kost een flinke duit geld en is nog maar 4 jaar oud. Via een medewerker in bedrijf naar online camera verwezen en aangemeld voor reparatie van de camera's, binnen 2 dagen contact en we mochten de camera's opsturen tegen een onderzoekskosten van 40. Ruim 5 dagen later krijgen wij een mail binnen dat de camera van Axis weer werkt en geloof het of niet totale kosten voor de reparatie...EU 50 want er was blijkbaar iets heel kleins stukgegaan. Vandaag de camera getest in ons bedrijf en werkt weer als nieuw. Onze collega een taart gekocht voor de waardevolle tip want of we nu 8000 of 50 betalen is een heelal van verschil. Simon en Malek enorm dank voor de geweldige maar dan ook echt geweldige service, wel heel jammer dat ik jullie totaal niet kon vinden via google, dus jullie gaan direct naar mijn favoriete winkels.

Heel veel kennis in huis

Len stam veilig wonen

Laatst 3M connectoren besteld, er werd echter een ander merk geleverd en dat wilde ik niet. Gereclameerd en er werd direct aangegeven dat ze gingen proberen het juiste product te krijgen bij hun... Laatst 3M connectoren besteld, er werd echter een ander merk geleverd en dat wilde ik niet. Gereclameerd en er werd direct aangegeven dat ze gingen proberen het juiste product te krijgen bij hun leverancier en anders zou ik mijn geld terug krijgen. Een paar dagen later kreeg ik een telefoontje dat het nog niet gelukt was de 3M connectoren te pakken te krijgen en een creditnota werd direct gestuurd. Twee dagen later ook het geld teruggestort gekregen… de connectoren mocht ik weggooien of gebruiken. Dat is echt super service! Bedankt !

Duidelijkheid en acutaresse super!

Coesel Collection BV

Vandaag prima service geleverd door belafspraak, strikt op afgesproken tijd 😁 om extra geplaatste camera te activeren
het plug&play was niet gelukt, maar met hulp toch geregeld en dat verdient...
het plug&play was niet gelukt, maar met hulp toch geregeld en dat verdient een compliment
alle leveringen en contacten lopen prima !!

service gericht en korte lijnen