Joachim Kersemans

Crap

Reactie Onlinemacwinkel.nl:

Beste Joachim,
Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review te schrijven. Helaas scoren wij niet al te best en dat is volgens mij niet helemaal terecht.
U heeft een bestelling geplaatst...
Beste Joachim,
U heeft een bestelling geplaatst op zaterdag 24 oktober, in het weekend versturen wij niet dus uw bestelling is maandag 26 oktober ingepakt en verzonden, de volgende dag dinsdag 27 oktober is deze geleverd. De koerier trof u echter niet thuis en heeft het pakket bij de buren afgeleverd, blijkbaar is hij of zij vergeten een briefje achter te laten, dat is inderdaad niet netjes.
Buiten de postbezorging is alles gegaan zoals u van ons mag verwachten namelijk de eerstvolgende werkdag uw bestelling versturen. U rekent ons nu wel heel erg overdreven aan dat PostNL zijn werk niet goed heeft gedaan en dat is niet terecht.
Hopelijk wordt u wel weer wat vrolijker van de 32GB geheugen upgrade in uw iMac.
Bas

Pieter

Zeer vlotte levering en vakkundige telefonische assistentie bij het installeren.

Werner Schwab

Uitstekende service, vriendelijk, snel en deskundig.

Jeff

Vlotte levering, duidelijke en behulpzame website.