WJ Peters

Een setje geheugen voor mijn iMac besteld (2x8 GB).
Een setje geheugen voor mijn iMac besteld (2x8 GB).
Door mijn fout (onvolledige adressering) had het pakketje zoek kunnen raken. Gebeld met jullie en met hulp van een van jullie medewerkers kon de adressering aangepast worden. Pakketje is vandaag ontvangen. Dank je wel Maurits voor de superfine service.
Een kleine kritische noot: Het pakketje had best als brievenbus pakketje verzonden kunnen worden. Scheelt de helft in verzendkosten.

JDE Coffeecompany BV.

Goed, betaling lukte niet maar werd snel en vriendelijk geholpen.

Robert Heezen

In één woord: geweldig. Maar ik zal verder uitwijden. Ik legde mij al neer bij vervanging van mijn late 2013 IMac tot ik bij toeval het woord 'IMac upgrade' in Google en op Youtube typte. Een nieuwe... In één woord: geweldig. Maar ik zal verder uitwijden. Ik legde mij al neer bij vervanging van mijn late 2013 IMac tot ik bij toeval het woord 'IMac upgrade' in Google en op Youtube typte. Een nieuwe wereld van mogelijkheden. Zelf reparaties doen, componentwissels, do's and don'ts.... Google search gaf als een van de eerste resultaten Onlinemacwinkel.nl.....
Site is helder, de collectie uitgebreid en na een kort telefoontje bleek de service ook heel goed. Afspraakje gemaakt, volgende dag naar Zaandam, 1.5 uur later retour met een nieuwe, oude IMac met extra geheugen een een snelle SSD. Wat een aanrader!!!!

Snelle levering , en prima telefonisch ondersteuning waar nodig .

A. Noniem

Goed maar jullie hadden nog wel kunnen melden dat je de trimfunctie voor de SSD nog moet aanzetten. De ventilator zijn jullie vergeten stofvrij te maken. Dat stond wel op jullie website.

Reactie Onlinemacwinkel.nl:

Goedemiddag,
Dank u wel dat u de moeite genomen hebt om een beoordeling voor ons achter te laten.
Goedemiddag,
Ten aanzien van de ventilator kan ik u niets anders dan gelijk geven. Al was het eenvoudiger geweest om ons dit per mail of telefonisch te laten weten en hadden wij direct een afspraak in kunnen plannen om dit alsnog voor u te verzorgen.
TRIM is vandaag de dag niet meer van belang, omdat dit in de meeste gevallen een functie is van de SSD zelf. Sterker nog, wanneer TRIM via het besturingssysteem geactiveerd wordt op een schijf die ook een eigen TRIM functie heeft (Garbage Collection in dit geval) is dit een van de manieren om de schijf te ontregelen. Dit geldt ook voor de SSD die wij voor u geplaatst hebben. Garbage Collection is namelijk de TRIM functie van Samsung.
Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Maurits

R. Hovinga

Bijzonder aardige mensen en prima service. Goed geholpen met extra geheugen en een nieuwe SSD harddisk. Prettige communicatie over voortgang en afhaaltijd.