Brukselbinnenstebuiten vzw
Prima, zeer behulpzaam en vlotte communicatie toen bleek dat een artikel niet beschikbaar was.
Snel product ontvangen. Was echter niet exact het juiste product. Wel juiste besteld artikelnummer factuur ook correct. Slot voor Macbook volgens de foto's op de site is voor de zijkant. Echter eentje ontvangen voor de voorkant, die voor mij niet bruikbaar is. Maandag is de retour zending ontvangen. Nog niks vernomen op woensdag. Dat kan wel beter.
Ik heb bij de Onlinemacwinkel het volgende product besteld. OWC 250GB Mercury Electra 6G SSD voor mijn Macbook Pro mid 2012. De uitleg op de website om de SSD te plaatsen is duidelijk. Ook de instructievideo van de fabrikant van het product, heeft mij geholpen om de schijf eenvoudig te plaatsen. Het telefonisch contact met de medewerker van de winkel was prima.
Vriendelijke klantenservice
goed
Snelle levering, scherpe prijzen.
PERFECT SERVICE SHIPPING & PRODUCT!
Geweldige winkel. Reageren heel snel en klantvriendelijk. Foutjes worden netjes en snel recht gezet. Ze hebben utilities waar je anders voor naar Amerika zou moeten. Plus mooie prijzen.
Prima onlinewinkel
Positief, eerlijk, service-gericht
Ik heb en usb stick gekocht bij deze webwinkel. Eerst wat vertraging maar uiteindelijk toch nog goed gekomen
Snelle service, geen schade aan imac scherm.
Vlot.
Leverden product zoals ik bestel had
Onlinemacwinkel.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Onlinemacwinkel.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Vriendelijke klantenservice
goed
Snelle levering, scherpe prijzen.
PERFECT SERVICE SHIPPING & PRODUCT!
Prima onlinewinkel
Positief, eerlijk, service-gericht
Snelle service, geen schade aan imac scherm.
Vlot.
Leverden product zoals ik bestel had