Snelle verwerking van betaling, levering. Professioneel
weijkamp
verkeersschool jan braker assen
Mijn dochter heeft de eerste bestelling gedaan voor haar iMac uit 1999 is nu als nieuw, de mijn iMac werkt nu 100% ,binnen kort die van mijn zoon ,heb ook iMac 27-inch late 2015 ,wat heb je hier...Mijn dochter heeft de eerste bestelling gedaan voor haar iMac uit 1999 is nu als nieuw, de mijn iMac werkt nu 100% ,binnen kort die van mijn zoon ,heb ook iMac 27-inch late 2015 ,wat heb je hier voor ?
Wim
Zeer snelle levering. Aanrader.
Hans Geerling
Duidelijke web-site, waar ik zonder gepuzzel de juiste SSD upgrade voor mijn MacBook Air kon vinden. Filmpjes voor het uitvoeren van de upgrade zijn zeer behulpzaam. Achteraf gezien vind...Duidelijke web-site, waar ik zonder gepuzzel de juiste SSD upgrade voor mijn MacBook Air kon vinden. Filmpjes voor het uitvoeren van de upgrade zijn zeer behulpzaam. Achteraf gezien vind ik de meer-prijs voor de usb-behuizing, usb-kabel, hoesje en twee schroeverdaaiers (van matige kwaliteit) toch wel erg fors.