Jan-Willem

Slechte ervaring. Habonne King pannen besteld, RVS maar met roest bij de handvaten. Aangegeven dat met een schappelijke korting dit in orde was. Dat was echter out of the question om vervolgens... Slechte ervaring. Habonne King pannen besteld, RVS maar met roest bij de handvaten. Aangegeven dat met een schappelijke korting dit in orde was. Dat was echter out of the question om vervolgens nieuwe pannen opgestuurd te krijgen waarbij hetzelfde verhaal; roest en laspunten in zicht. Na een hoop email verkeer over en weer kon ik met 2 grote zware dozen terug naar PostNL. Kreeg mijn geld weer terug gestort, moest echter nog weer vragen om vergoeding van de verzendkosten welke beloofd waren. Al met al geen goede ervaring dus.

grote selectie.

Ik zou als bedrijf zijnde wat soepeler zijn met een schappelijke korting geven wanneer een klant daar ook blij mee is. Scheelt een hoop gedoe, tijd en geld voor iedereen.

Reactie Onlinepannen.nl:

Wij gaan alleen voor kwaliteit en hebben er alles aan gedaan om deze klant tevreden te stellen.
Meer kunnen wij niet doen, de spullen en het geld waren binnen 1 week retour gestort, dus wat ons betreft is alles zo prima geregeld.

Super goede ervaring. Heb eerst gebeld om te vragen of de pannen echt op voorraad waren, dat waren ze. Ik heb ze besteld, betaald en de volgende dag waren ze er gelijk! Top

Vriendelijk!

duidelijk

nvt

Wij zijn zeer tevreden, alles naar wens, prima bedrijf.

Snelle service

Geen opmerkingen

Yvonne Van der Sloot

6-delige set WMF pannen besteld: communicatie en levering helemaal in orde.

De prijs, snelle levering en goede verpakking van de pannen.

Herman van Wissen

Peter

Zeer goede service en snelle levering in degelijke verpakking.

Zeer goede telefonische ondersteuning bij vragen.

bakker

Kort, maar krachtig.
Onderdeel gevonden, besteld en de volgende dag in huis

nvt

Altijd topkwaliteit voor een goede prijs.

mooie website.

nee