9.1 /10

checkbox96% beveelt Onlineplantencentrum.nl aan!

Anita Mannak

SterSterSterHalve sterLege ster

Via de website is niet helemaal duidelijk waar en wanneer de bestelling af te halen is.Na navraag was er een afspraak gemaakt,maar bij aankomst werd er meegedeeld dat de bestelling toch ergens anders afgehaald moest worden.Dat was een beetje jammer.Verder wel vriendelijk te woord gestaan en geholpen.Planten zien er top uit en in vergelijking met andere bedrijven zijn ze veel goedkoper.

Betere website waarop duidelijk de openingstijden/afhaal tijden en betere afhaal afspraken maken
Mooie goedkope planten
Beukenhaag

Diana Broere

Ruime keuze, netjes bezorgd en plantjes zien er goed uit

Ruime keuze en plantjes zien af goed uit
Diverse

Boudewijn Koch

Snelle service, uitstekende levering.

niet duur, werd neer gelegd waar we wilde super!
niet
graszoden

Rob Slootman

Prima producten, uitstekende bezorging

Goedkoop, goed

Geranda Roeters

SterSterSterSterLege ster

Goede communicatie, netjes op tijd geleverd, sympathieke behulpzame medewerker, goed product.

Prijs, kwaliteit, behulpzaamheid medewerkers
Eerder reageren op ingevulde formulier op website / mail (telefoon gaat wel goed)

Dre Ruiter

Levert snel
Misschien handig om te overleggen wat leverdatum betreft. Nu was er niemand thuis

Taseen

Super

Een aparte website voor alleen graszoden, waarbij je concurreert met je verzendkosten. Deze zijn veel lager. Ik denk dat veel mensen hierdoor wel aangetrokken zullen zijn. Verder mag de website wel een nieuwe uitstaling krijgen, het ziet er verouderd uit t.o.v. concurrenten.
Prijs, er zijn veel winkels die graszoden verkopen, echter in grootte hoeveelheden. Bij het onlineplantencentrum kun je als klant ook een hoeveelheid lager dan 30m2 bestellen wat super is en 80 euro aan verzendkosten te betalen wat je bij concurrenten ziet.

Mariska

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Bezorging in Friesland en assortiment keuze
Hele wisselende kwaliteit tussen de verschillende plantensoorten. Sterke planten zoals alchemilla en siergrassen in grotere pot zijn van goede kwaliteit. Andere planten zoals Actaea en Phlox waren ondermaats. Bij bezorging waren de Actaea’s al slap en met bruine blad, sommige phloxen hadden meeldauw plekken.
Liriope, alchemilla, calamagrostis, phloxen, actaea, anemonen, clematis

John Kooper

SterSterLege sterLege sterLege ster

Redelijk

Ik stond verbaasd dat ik de juiste 25cm pot ontving zonder de beloofde met stamomtrek van 8t0t 10 cm, maar een pot met 3 dunne staketsels ja kan het nauwelijks stammetjes noemen, kortom dit valt me behoorlijk tegen als je rekent op een boom van een aantal jaren oud, dit was mij geen €.99,- waard ik heb het geheel alsnog in de grond gepland en hoop dat ik t.z.t. 2 van de drie staketsels die niet goed doorgroeien kan verwijderen zodat ik 1 echte boom overhoud, ik had het me anders voor gesteld, maar dat is { denk ik } het risico van iets te kopen op Internet zonder het daadwerkelijk te zien, hetzij zo.
tijdsbestek levering
Gouden Regen

Suzanne van Kleef

Correct, vriendelijk en zonder poespas

Coniferen met kluit waren alleen in bepaalde periode te leveren, dit had iets duidelijker op de website kunnen staan. Toch, toen ik ernaar vroeg, hebben ze vlot, direct en klantgericht gehandeld en was alles dik in orde!
Communicatie verloopt vlot
Coniferen en vaste planten

Dirk Willemse

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Site en snelheid
Grasrollen

Jeroen Boxsem

SterSterSterSterLege ster

Goed bereikbaar, prima producten en duidelijke communicatie.

Als ik iets moet noemen zou de website wellicht iets beter kunnen, maar dat is ook een persoonlijk iets. (wat ik prettig vind, hoeft een ander niet prettig te vinden)
Klantvriendelijkheid en duidelijkheid.

Rick Vis

Geleverd volgens afspraak

Carolien

Via mail offerte aangevraagd voor verwijderen oude graszoden en leggen nieuwe graszoden op deel ervan. Vrijdag gestuurd, maandagochtend vroeg offerte in de mail. Zelfde dag ondertekend, konden een week later al komen. In twee uur was alles gedaan, super netjes en precies zoals besproken. Echt ontzettend blij mee! Ook heel prettige communicatie, helder en snel. Absoluut een aanrader!

Geen verbeterpunten
Communicatie, snelheid van reactie, uitstekend werk
Graszoden verwijderen en leggen

Miriam Duijn

Top snelle levering, behulpzaam en vriendelijk

Geen ben tevreden
Graszoden

Onlineplantencentrum.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Onlineplantencentrum.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 20 februari 2014

Onlineplantencentrum.nl

Onlineplantencentrum is een webshop die een breed assortiment planten aanbiedt. Wij proberen de site steeds verder uit te bouwen zodat we op den duur een compleet assortiment aan kunnen bieden. Wij verkopen alleen maar planten voor buiten.

Middeldijk 28

Ruime keuze, netjes bezorgd en plantjes zien er goed uit

Ruime keuze en plantjes zien af goed uit
Diverse

Boudewijn Koch

Snelle service, uitstekende levering.

niet duur, werd neer gelegd waar we wilde super!
niet

Site en snelheid
Grasrollen

Jeroen Boxsem

SterSterSterSterLege ster

Goed bereikbaar, prima producten en duidelijke communicatie.

Klantvriendelijkheid en duidelijkheid.

Rick Vis