9.9 /10

checkbox100% beveelt Onnink aan!

Kludor

Snelle reacties

Bert van Dalen

Heel erg goed. Vanaf de aanschaf tot de plaatsing en de nazorg heeft Wido ons erg goed geholpen.

Service, klantvriendelijkheid, bereikbaarheid en nazorg
Geen verbeterpunten nodig

Jacqueline

Snelle service goede en nette medewerkers

Elke dag aan werken
Service

Particulier

Altijd heel goed, prettige mensen ook.

Ik zou het niet weten
Altijd op de tijd van afspraak.

E.J. van der Pligt

Altij zeer goede ervaring

snelle service

Christian van Helden

Onnink komt jaarlijks voor de onderhoudsbeurt aan mijn CV ketel. Door Onnink ben ik ook aan het adres ESKA gekomen. Prima monteurs bij Onnink.

Vakkundige monteurs

Nathan van Helden

Onnink voert al jarenlang onderhoud uit aan mijn CV ketel. Erg goed en vriendelijk personeel. Ze staan eigenlijk altijd wel in voor een praatje.

Klantvriendelijkheid en kennis van zaken

Onnink verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Onnink heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.9/10
  • checkEerste review geschreven op 17 januari 2020

Onnink

Hoi, wij zijn Onnink. Een cv installatie of airco kopen met het gemak waarmee je een nieuwe spijkerbroek bestelt. De normaalste zaak van de wereld, toch? Bij Onnink zijn we hard aan de slag om de aanschaf van cv ketels en airco’s niet alleen leuker, maar ook makkelijker te maken.

Stockholm 15

Snelle service goede en nette medewerkers

Elke dag aan werken
Service

Particulier

Altijd heel goed, prettige mensen ook.

Ik zou het niet weten
Altijd op de tijd van afspraak.

E.J. van der Pligt

Altij zeer goede ervaring