Marijke Baks
Nienke Egberts was heel Betrokken en deskundig.
100% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
100% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!
Nienke Egberts was heel Betrokken en deskundig.
Wel ok. Jammer dat alles via mail contact ging. Telefonisch had ik prettiger gevonden
Ons eerste contact was erg fijn. Met name het begrip van mijn situatie en hoe dit vervolgens is opgepakt.
Goede zorg en altijd netjes van afspraak
Ik ben namens het bedrijf enorm goed en fijn begeleid tijdens het hele traject door mevrouw N.J. (Nienke) Egbers. Het zag er in eerste instantie naar uit dat ik er waarschijnlijk niet uit zou komen met mijn werkgever maar door de kunde en zeer prettige begeleiding van mevrouw Egbers, zijn wij alsnog tot een positief resultaat gekomen. Ik raad dan ook iedereen die een (ontslag)jurist nodig heeft, aan om dit bedrijf in de arm te nemen! Ik ben zeer tevreden.
Super
Zeer deskundige en betrokken hulp bij ontslag!
Eerlijk is eerlijk, ik was in het begin sceptisch. Maar na het eerste intakegesprek en de duidelijke e-mail met vervolgstappen was ik overtuigd. Quinty van Ee belde me binnen een uur op en nam me stap voor stap mee door het hele proces en wees me zelfs op zaken waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Het gaf me zoveel rust om haar aan mijn zijde te hebben.
VSO controleren. Laura heeft mij erg kundig geholpen
ondersteuning bij Vaststellingsovereenkomst na 20 jaar dienstverband
Helder, duidelijk, vriendelijk
Best tevreden! Gezien de situatie wat er allemaal op je af komt, had ik graag iets meer contact en uitleg gehad. Was vrij minimaal. Niet echt uitleg gehad waar op gelet moest worden etc. Communicatie kon iets beter. Had ineens, zonder vooraankondiging een nieuwe casemanager.
Snelle en vriendelijke service. Groot voordeel is dat er snel telefonisch contact mogelijk was.
Dankjewel Ontslagjuristen Nederland voor jullie snelle en kundige behandeling van mijn vso. Altijd snel gereageerd en binnen paar weken alles geregeld, veel beter dan ik had kunnen bedenken, helemaal TOP. Mijn aanbeveling hebben jullie.
Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:
Goede zorg en altijd netjes van afspraak
Super
Zeer deskundige en betrokken hulp bij ontslag!
VSO controleren. Laura heeft mij erg kundig geholpen
ondersteuning bij Vaststellingsovereenkomst na 20 jaar dienstverband