9.6 /10

checkbox100% beveelt Ontslagjuristen Nederland aan!

A&H Kara

Heel goed snelle goede service

C. Fiering

Professionele en betrokken begeleiding

Melanie Williams

Zeer goede ervaring met Ontslagjuristen Nederland. Sander Groen heeft mij erg goed geholpen in de afhandeling van mijn vaststellingsovereenkomst. Sander is zeer deskundig, betrokken, geeft helder advies en communiceert snel. Absoluut een aanrader!

Antoinette Gerrits

Geweldig geholpen door Bernadeth. Had dit zelf nooit voor ellkaar gekregen.

Nina

prettige comunicatie

Maarten de Voogd

Heel prettig en professioneel en de snelle reacties van Bernadeth Koning zijn zeer gewaardeerd. In dit soort onzekere situaties hielp zij telkens weer om naar de essentie van het probleem(punt) te gaan, voor uiteindelijk het beste resultaat.

Jantina

Ik ben enorm goed geholpen door Laura! Het was fijn om tijdens deze moeilijke periode bijgestaan te worden door iemand die deskundig is.

Jolanda van Duijn

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

E. Habers

Laura heeft mij enorm geholpen tijdens de onderhandelingen, waar zij de communicatie volledig heeft overgenomen, en mij van advies kon voorzien en alles op een fijne officiele manier heeft kunnen afronden voor mij. Zelfs tijdens het korte tijdsbestek was zij volledig bereikbaar. Erg fijne ervaring gehad!

JKK

Yuwei kwam goed beslagen ten ijs. Goede tips gegeven en volste vertrouwen in een goede afloop.

Rob

Uitstekend

AY

SterSterSterSterLege ster

Dian heeft mij tijdens het hele proces uitstekend ondersteund, van het opstellen van documenten tot het geven van advies mbt de onderhandelingen. Ze luistert aandachtig, maakt duidelijke aantekeningen en communiceert helder en prettig. Afspraken worden nagekomen en contactmomenten verlopen zoals afgesproken. Al met al heb ik de samenwerking als zeer prettig ervaren.

George

SterSterSterSterLege ster

Goede ervaring met mevr Hickford. Snel en vakkundig geholpen!

Rob Suijker

Ik werd ondersteund door Mevr Y Grijpink die mij de hele periode professioneel heeft geholpen, meelevend was, duidelijk en snel reageerde op vragen en onduidelijkheden. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden en blij was met haar hulp.

G van Beers

Wat fijn dat we ontslagjuristen.nl tegen kwamen toen we informatie zochten over vaststellingsovereenkomsten. We hadden geen idee hoe dit te regelen. Dus contact opgenomen en zeer snel en vakkundig geholpen door Lisa. Communicatie is snel, je krijgt een duidelijke uitleg over wat je kan en mag verwachten en hoe het proces eruit zal zien. Geen vraag is teveel en er wordt met aandacht geluisterd. Tijdens de telefoongesprekken is er alle ruimte en tijd om je vragen te stellen. Via de mail snel reactie op vragen. Er wordt goed meegedacht met de persoonlijke situatie.

Ontslagjuristen Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Ontslagjuristen Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.6/10
  • checkEerste review geschreven op 24 maart 2020

Ontslagjuristen Nederland

Wij zijn volledig gespecialiseerd in het ontslagrecht voor werknemers op alle werkniveaus, van timmerman tot hoger management en van bakker tot adviseur. Onze senior arbeidsjuristen behandelen honderden dossiers per jaar en kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Dreigt ontslag of heeft u een ontslagvoorstel van uw werkgever ontvangen? Vraag hulp aan onze specialisten.

A&H Kara

Heel goed snelle goede service

C. Fiering

Professionele en betrokken begeleiding

Melanie Williams

Antoinette Gerrits

Geweldig geholpen door Bernadeth. Had dit zelf nooit voor ellkaar gekregen.

Nina

Uitstekend

AY

George

SterSterSterSterLege ster

Goede ervaring met mevr Hickford. Snel en vakkundig geholpen!

Rob Suijker

G van Beers