Maurits

Voor een Epa/W adviseur is de informatie nogal gering

Alexander

Dramatisch! Ondanks dat ik enkel "voor de examens" zou moeten betalen was vooraf niet duidelijk dat de examens vrijwel onhaalbaar zijn in de eerste instantie. Dus dat er nog een keer voor (in mijn... Dramatisch! Ondanks dat ik enkel "voor de examens" zou moeten betalen was vooraf niet duidelijk dat de examens vrijwel onhaalbaar zijn in de eerste instantie. Dus dat er nog een keer voor (in mijn geval 3) van de examens betaalt moet worden.

Communicatie met Onze Joost laat ook echt te wensen over.

Hallo Alexander,
Hallo Alexander,
We vinden het vervelend dat je het zo ervaren hebt. Het slagingspercentage is landelijk laag, daar hebben wij als Onze Joost verder geen invloed op. Het enige wat wij hierin kunnen doen is de cursisten zo goed mogelijk voorbereiden op de examens. Daar slagen wij goed in want we zitten behoorlijk boven het landelijk gemiddelde. Ook de communicatie hierover vanuit Onze Joost is goed; tijdens sollicitatiegesprekken en bij aanvang van de leerwerktrajecten wordt hier uitgebreid over gecommuniceerd. Wij zijn namelijk alleen maar gebaat bij slagende deelnemers. Nogmaals, we vinden we het vervelend dat je het zo ervaren hebt maar wij kunnen weinig aan de examens veranderen helaas.
Met vriendelijke groet, Onze Joost

Bjørn

Super zoals gewoonlijk!

Reactie Onze Joost:

Dankjewel Bjorn! Fijn om te horen dat je zo positief bent over Onze Joost.

J

Fijne duidelijke uitleg door iemand met passie voor het werk

Reactie Onze Joost:

Wat een mooi compliment! Bedankt hiervoor!

Jod

Zeer duidelijk en logisch opgebouwde cursus. Bij het examengedeelte had ik graag duidelijke navigatie aanwijzigingen gekregen hoe de diverse bouwtekeningen te benaderen.

Reactie Onze Joost:

Bedankt voor je positieve reactie en de goede tip!

Ferry

De cursus biedt een goede ingang, maar ik merk dat ik na het "doorlopen van het materiaal" nog wel dieper in de materie zal moeten duiken om straks ook examens te halen.

Reactie Onze Joost:

Bedankt voor je beoordeling Ferry. Veel succes met je examens!

Menno

Erg prettig om je in je eigen tijd en tempo te kunnen voorbereiden. Ook waardevol om na heel veel proefexamens nog een keer delen van onderwerpen even terug te kunnen kijken in de filmpjes. Een... Erg prettig om je in je eigen tijd en tempo te kunnen voorbereiden. Ook waardevol om na heel veel proefexamens nog een keer delen van onderwerpen even terug te kunnen kijken in de filmpjes. Een karrevracht aan oefenexamens voor W1, echt super fijn om te oefenen. W3 oefenexamens lijkt wat slordig af en toe en daarnaast zou een pull down menu wel prettig zijn. Ik vulde in: 'kwaliteitsverklaring'. Werd fout gerekend, want het was 'de kwaliteitsverklaring'. Bij het nakijken zijn alleen de exacte antwoorden goed. W4 is erg lastig om na te kijken. Je kan niet ontdekken waar je fout ging. Daar zou nog wel wat aandacht naar mogen gaan. Verder helemaal top. Ook de communicatie per mail met de medewerkers altijd zeer vlot en behulpzaam.

Adriaan

Reactie Onze Joost:

Bedankt voor je goede beoordeling Adriaan!

Rita

Een prettige manier van les geven. Goed te volgen.

Reactie Onze Joost:

Wat leuk om te horen! Dankjewel!