Ophangen

Mirjam Lederwerg Eventplanner

Snelle en zorgvuldige levering

Frank Hombergen

Prima, op aangegeven datum geleverd
Goed verpakt.

Reactie Ophangen:

Frank leuk om te lezen dat alles goed is verlopen, bedankt!

Tiny Wiermans

Tiny,
Onlangs bestelling van ophang rail en gisteren gehangen, perfect gegaan alles was aanwezig en een heel fijn systeem

Reactie Ophangen:

Bedankt Tiny voor je positieve reactie veel plezier met de aankoop!

Sven Verbeek

Product goed, verpakking afschuwelijk. Het product werd verpakt in een kartonnen koker met witte doppen. deze doppen zijn met nietjes bevestigd via de buitenzijde. Als je de dop verwijderd blijven... Product goed, verpakking afschuwelijk. Het product werd verpakt in een kartonnen koker met witte doppen. deze doppen zijn met nietjes bevestigd via de buitenzijde. Als je de dop verwijderd blijven de nietjes zitten. mocht je het product uit de verpakking willen pakken moet je met je hand de koker in. Eindstand een pijnlijke ervaring en een bebloede hand.

Reactie Ophangen:

Beste Sven ons excuus voor de pijnlijke ervaring, wij proberen de bestelde producten zo goed mogelijk en zonder beschadiging bij jullie af te leveren. Maar het is niet onze bedoeling om je te... Beste Sven ons excuus voor de pijnlijke ervaring, wij proberen de bestelde producten zo goed mogelijk en zonder beschadiging bij jullie af te leveren. Maar het is niet onze bedoeling om je te blesseren, wij zullen dan ook de doppen niet meer met nietjes vast zetten maar alleen met tap. Veel plezier met je aankoop

Marcel

Uitstekend om zelf eenvoudig de sets samen te stellen en snel in huis te hebben

Reactie Ophangen:

Beste Marcel bedankt voor je positieve beoordeling, wij proberen op de website het zo eenvoudig mogelijk te maken, het is fijn om te horen dat we daar mee op de goede weg zijn. Veel plezier met je... Beste Marcel bedankt voor je positieve beoordeling, wij proberen op de website het zo eenvoudig mogelijk te maken, het is fijn om te horen dat we daar mee op de goede weg zijn. Veel plezier met je bestelling

A Lo

Degelijke kwaliteit

lvh

Correct; doet wat er beloofd werd

Koos Meekma

Ik zou niet weten hoe ze er uitzien deze review komt veel te snel na de levering.
Alles zit nog in een dichte doos, misschien zijn ze wel zwart i.p.v. wit of misschien allemaal wel beschadigd wie weet .
Maar dit doen alle leveranciers ze vragen allemaal veel te vroe voor een review.

Bert Smeenk

Goed ophangsysteem voor schilderij

Paul van der Sloot

UITSTEKENDE SERVICE, VOLLE AANDACHT, DOEN WAT ZE ZEGGEN EN ZEGGEN WAT ZE DOEN. PRIMA DE LUXE.

Reactie Ophangen:

Paul bedankt voor je mooie review, veel plezier met de aankoop!