Ophangen

Hermandine Boets

Redelijk eenvoudig om te bestellen, vlotte levering. Zeer tevreden over het bedrijf en over het produkt

Prima materiaal. Snel geleverd en alles compleet.

Prima goed bereikbaar goed advies makkelijk retour

Helaas. Ik bestelde 2 zippers voor 15 kg en 2 andere dingen voor 4 kg. De perlon meegeleverde draden zijn voor mij niet bruikbaar want ipv een zeshoekig rondje is er nu een open buisje om door de... Helaas. Ik bestelde 2 zippers voor 15 kg en 2 andere dingen voor 4 kg. De perlon meegeleverde draden zijn voor mij niet bruikbaar want ipv een zeshoekig rondje is er nu een open buisje om door de rail te schuiven. Daar heb ik niets aan want dat past niet in mijn rail. Graag dus voortaan een betere productomschrijving

Reactie Ophangen:

Wij proberen aan de hand van foto`s en tekst het product zo goed als mogelijk te omschrijven. Wanneer goederen niet voldoen aan uw verwachting kunnen deze tot 14 dagen na aankoop naar ons retour... Wij proberen aan de hand van foto`s en tekst het product zo goed als mogelijk te omschrijven. Wanneer goederen niet voldoen aan uw verwachting kunnen deze tot 14 dagen na aankoop naar ons retour worden gestuurd.

Rianne

Prima! Goed product, vlotte levering.

Zeer snelle en correcte levering. Vriendelijke en bereidwillige service en dienst na-verkoop.

Snelle correcte levering

Stefan Vellemans