Ansbertus Law
- 5
- Communicatie
- 5
Top ervaring
Sinds kort een box gehuurd van 33 kubieke meter Alles ging precies zoals op de site vermeld stond . De opslag box was netjes schoon en de beloofde verhuiskarren waren inderdaad aanwezig ook de toiletten waren netjes schoon en inderdaad het pand zelf is goed verwarmd tevens klopt het inderdaad dat als je een box gehuurd hebt je al direct naar je box toe kan gaan ( in mijn geval was dit binnen 15 minuten ) en meteen kan beginnen met het overbrengen van je spullen die je wilt opslaan. oja voor ik het vergeet te vermeldden de telefonische hulpdienst ( in geval van eventuele vragen ) is zeer goed ( je hebt iemand van de opslagman binnen 1 minuut aan de telefoon en dan wordt je zeer vriendelijk en accuraad geholpen ;dit is iets wat je in deze tijden niet meer vaak meemaakt ). Kortom de opslagman is een zeer goede keus als het om veilig opslaan van spullen gaat, ik ben hier meer dan tevreden over ( Zeker gezien de prijs deze is met andere opslagen niet te verslaan! )
Ruim 2 jaar opslagruimte gebruikt bij Opslagman Almere. Vriendelijke en goede communicatie, schoon, prima voorzieningen om spullen van en naar de box te brengen. In al die tijd is de huurprijs slechts 1 x (beperkt) verhoogd. Opzeggen kon online en direct. Kortom, ben erg tevreden en kan Opslagman Almere van harte aanbevelen.
Mijn spullen hebben daar prima gestaan.
Klantvriendelijk en behulpzaam bedrijf. De boxen zijn ruim toegankelijk. Ik heb met alle tevredenheid 2 boxen gehuurd. Het is er ook altijd schoon en netjes. Ook is het per dag opzegbaar.
Snel; eenvoudig en klantvriendelijk. Opslag is top en veel karretjes en voldoende liftruimte aanwezig. heb 2 ruimtes 1 van 33m2 en een van 10m2. Deze laatste is qua vorm niet heel erg handig.
Prima prijsverhouding voor het aantal vierkante meters
Zeer vriendelijke medewerkers die telefonisch bereikbaar zijn.
Zeer goede ervaring. Goed bereikbaar, overdekt parkeren, schoon en veel karren aanwezig. En volgens mij de goedkoopste opslag.
Heel goed
Zeer snel en goed een opslagruimte geregeld. Wat er op de website wordt aangeboden is wat men ook krijgt. Buiten de opslagruimtes is het altijd schoon en prettig verlicht om de opslagruimte te naderen.
Prima geregeld. snel en makkelijk. Geen 'gedoe'.
We hebben opslagruimte in Amerongen gehuurd gehad en zijn zeer tevreden over de Opslagman. De opslagruimte was makkelijk bereikbaar. De adminstratieve handelingen waren heel eenvoudig. Een echte aanrader als je tijdelijk spullen moet opslaan.
Ik heb voor het eerst een ruimte gehuurd . En kwam via Google terecht bij de Opslagman Toen ik de website van deze firma opende was ik blij verrast een heldere site met vele mogelijk heden tot het komen van een goed besluit. De communicatie was direct erg vriendelijk en het voelde gelijk goed. Alles online kunnen regelen en vandaag heb ik de eerste spullen er heen gebracht.
Uiterst correct en positief!
Opslagman verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Opslagman heeft de volgende resultaten bereikt:
Top ervaring
Mijn spullen hebben daar prima gestaan.
Prima prijsverhouding voor het aantal vierkante meters
Zeer vriendelijke medewerkers die telefonisch bereikbaar zijn.
Heel goed
Prima geregeld. snel en makkelijk. Geen 'gedoe'.
Uiterst correct en positief!
Opslagman heeft de volgende resultaten bereikt: