Damian

Szybki i prosty oraz wszystko w jednym miejscu

Super

Reactie Opwaarderen.nl:

Dziękuję za piękną ocenę!
Maarten, Opwaarderen.nl

Palatantewari

Lukt nog steeds niet, Help verder aub

Nog steeds slecht

Beste klant,
Ik heb gezien dat je activering inmiddels is gelukt. Dat is fantastisch nieuws. Inmiddels heb ik je daarover ook een email geschreven, zou je daar even op reageren?
Dank alvast...
Beste klant,
Dank alvast en een hele mooie dag!
Maarten, Opwaarderen.nl

Hans hoekman

Je moet toch wat doen

Gaat snel op

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste Hans, De code die je bij ons koopt geeft je voor een afgesproken bedrag aan beltegoedsaldo. Op hoeveel je verbruikt hebben wij geen invloed. Mocht je daarover vragen hebben, neem dan contact... Beste Hans, De code die je bij ons koopt geeft je voor een afgesproken bedrag aan beltegoedsaldo. Op hoeveel je verbruikt hebben wij geen invloed. Mocht je daarover vragen hebben, neem dan contact op met je provider. Met vriendelijke groet, Anne

C bouchantouf

Lebara

Uw ervaring

Om dat ik altijd heb gedaan en familie
Kan
Bellen

Dank voor de mooie waardering! Maarten, Opwaarderen.nl

Andre van Els

Snel en probleemloos opwaarderen

Zeer,zeer slechte hulp

Reactie Opwaarderen.nl:

Beste Andre, Je schreef ons, dat je vanuit de Filipijnen geen contact krijgt met Vodafone. Daar kunnen wij je niet bij helpen. Met vriendelijke groet, Anne

san

Online gevonden

Uw ervaring

slecht. beltegoed opgewaardeerd eind stand nog steeds geen tegoed op mijn tel

Beste Sanne,
Beste Sanne,
Dank voor je feedback. Ik heb je een email gestuurd om zo snel mogelijk te kijken wat er aan de hand is en het probleem voor je op te lossen. Zou je zo snel mogelijk willen reageren? Dank alvast! Maarten, Opwaarderen.nl

Jeanne

Prepaid seniorentelefoon van mijn moeder

Uw ervaring

De code was in de spam terecht gekomen, maar heel snel een reactie van Opwaardere.nl

P

Beltegoed aanvullen

Prima klantenservice

Reactie Opwaarderen.nl:

Dank voor de mooie beoordeling! Maarten

Buiteman

Noodsituatie: man in ziekenhuis, moest het thuis regelen.

Uw ervaring

Super! nadat ik eindelijk bericht had ontvangen van odido( ik dacht het daar besteld te hebben), is het nu enorm goed en snel afgehandeld!

Van brockhorst bestratingen

Loveit