Monique

Makkelijk en extra beltegoed

Uw ervaring

Prima service, ik had een fout e-mailadres opgegeven en na een e-mail aan support@opwaarderen.NL kreeg ik binnen 1 uur reactie en was het opgelost. Top!

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service.
Veel plezier met je aankopen en fijne dag!
Met vriendelijke groet, Team Opwaaderen.nl

Fatima

Uitproberen.

Uw ervaring

Ik had een databundel gekocht voor 10 euro maar in plaats van dat er 10 euro weg is gegaan is er 20.98 weggegaan wat ik helemaal niet begrijp

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag per e-mail beantwoord.
Fijne dag!

Geen bedrijf

(Bewerkt)

Omdat het voor mij makkelijk was

Uw ervaring

Ik heb gisteren besteld maar geen code ontvangen op email

Beste klant,
Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
Veel plezier met je aankopen en fijne dag verder!

Nvt

Nvt

Uw ervaring

Ik heb gisteren bestelling geplaatst maar geen opwaardeer code ontvangen, vanochtend gebeld en ordenr: 186723174 achter gelaten, nog steeds geen reactie!

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we n.a.v. jouw supportaanvraag nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.

Nad

Makkelijker dan buiten

Uw ervaring

slechte ervaring heb al 2x mijn bestelling niet ontvangen. Ondanks dat ik een mail stuur of bel. Erg erg jammer dit.

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag, maar wel een bestelling in ons systeem. Daarom hebben we de code nogmaals naar jouw e-mailadres toegestuurd. Veel plezier ermee!

Via kennis

Uw ervaring

Super slechtt!! Wacht al zo lang op mijn bundel heb nog steeds niks ontvangen via de mail. Klantenservice helpt ook niet waarom zo lang wachten????

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.

Anna

Problemen met mijn simkaart dus snel een andere simkaart willen opladen

Uw ervaring

Goede service. Er was een storing, waardoor ik mijn gekochte data niet had gekregen. Toen de storing verholpen was had ik elders al een oplossing gevonden. Ik kreeg zonder problemen netjes mijn geld... Goede service. Er was een storing, waardoor ik mijn gekochte data niet had gekregen. Toen de storing verholpen was had ik elders al een oplossing gevonden. Ik kreeg zonder problemen netjes mijn geld terug. Top service

Beste klant,
Bedankt voor de positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over onze service.

Westmaas

Is makkelijk

Uw ervaring

Ik heb vanmorgen 30euro internet gekocht.ik wach al 2 uren op me mail.heb nog niets ontvangen .

Heijnen

Leek mij gemakelijk

5€ betaald maar het opwaarderen is niet gelukt

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we n.a.v. jouw supportaanvraag nogmaals gedaan. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.

Geen code

Geen code ontvangen

Uw ervaring

Ik heb gisteren Lebara all in gekocht, tot heden geen code ontvangen!! Hoelang moet ik nog wachten???

Beste klant,
We hebben jouw supportaanvraag per e-mail beantwoord, maar helaas geen reactie van je ontvangen. Om je verder te kunnen helpen hebben wij jouw ordernummer nodig,
Groet, Nicolette