Aleksandra Stamenova

(Bewerkt)

Hulpzaam team

Uw ervaring

Ik heb een SIM van Lycamobile gekocht en problemen met het gehad. Gelukkig hebben de klantenservice echt snel contact met mij opgenomen en nu worden mijn problemen opgelost. :)

Beste klant,
Goed om te horen dat we je naar tevredenheid hebben geholpen.
Veel plezier met je aankopen!
Met vriendelijke groet, Team Opwaarderen.nl

Jd

Omdat ik dacht dat het goed zat bij opwaarderen.nl

Uw ervaring

Super slecht. Wacht al 2 dagen op mijn aangeschafte bundel.. niets. Getracht te bellen.. krijg je zo'n stom antwoord apparaat. Via messenger krijg je van die domme tips die je natuurlijk al 10x heb... Super slecht. Wacht al 2 dagen op mijn aangeschafte bundel.. niets. Getracht te bellen.. krijg je zo'n stom antwoord apparaat. Via messenger krijg je van die domme tips die je natuurlijk al 10x heb uitgevoerd en nog steeds niets. Zit ook nog met een ziek kind die door dit gedoe niet met zijn vader in contact kan blijven. Gewoon in 1 woord: SLECHT!! Ook de klantenservice kom je niet uit met hun.

Beste klant,
We hebben je meerdere e-mails gestuurd met meer informatie over jouw bestelling en tips zodat je de code gewoon kunt gebruiken.
Ook hebben we aangegeven wat je moet doen wanneer...
Beste klant,
Ook hebben we aangegeven wat je moet doen wanneer dit niet werkt.
Succes en veel plezier met het tegoed!

L. Matei

Het is makkelijker.

Uw ervaring

ik kreeg alleen 10 euro i.p.v. 20 euro!???

Beste klant,
Graag lossen wij het probleem samen met jou op. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestellingen.
Fijne dag verder!

Ahmed Osman

Ik ben beltegoed gekocht ik heb niks gekregen ik heb ook gebeld ook niks gehoord

Ik wil mijn geld terug

Beste klant,
Oeps, een typfoutje in je e-mailadres! Dat kan gebeuren; we hebben de code nogmaals verzonden naar het juiste e-mailadres.

Faouzi Lahmidi

Gewoon

Uw ervaring

Slecht ik kan mijn code niet eens invoeren er staat dat de code verkeerd is

Beste klant,
Wij lossen het probleem graag samen met jou op, maar helaas hebben we nog geen reactie van je ontvangen op onze e-mail. Met het door jou aangegeven e-mailadres vinden we ook geen supportaanvraag, maar wel een bestelling in ons systeem. Daarom hebben we de code nogmaals naar jouw e-mailadres toegestuurd. Veel plezier ermee!

Tam

Snel en gemakkelijk

Uw ervaring

Super goed geholpen en mega snel ook echt top!

Beste klant,
Leuk om te lezen dat je enthousiast bent over onze service.
Veel plezier met je codes!

Boom

Nodig

Na 3 dagen is tegoed nog steeds niet begeschreven. Oplichters

Beste klant,
We zien dat je onze e-mails niet ontvangt, helaas!
Waarschijnlijk zit jouw inbox vol.
Zodra het probleem rondom je e-mail is opgelost, helpen wij je graag verder.
Groet,...
Beste klant,
We zien dat je onze e-mails niet ontvangt, helaas!
Waarschijnlijk zit jouw inbox vol.
Zodra het probleem rondom je e-mail is opgelost, helpen wij je graag verder.

Gertjan

Het gaat zo super makkelijk en ik heb het idee dat het ook helemaal veilig is

Uw ervaring

Mijn bestelling ging zó smooth and easy - een kind kan de was doen! De procedure wordt super helder uitgelegd. Bedankt.

Beste klant,
Erg leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze service!
Veel plezier met je codes.

Jay

Het leek me makkelijk, handig en snel.

Uw ervaring

Beltegoed besteld, na een dag nog steeds niet ontvangen. Nadat ik zelf ben gaan mailen kreeg ik nog een dag later een mail terug dat de beltegoed niet op voorraad is en dat mijn bestelling is... Beltegoed besteld, na een dag nog steeds niet ontvangen. Nadat ik zelf ben gaan mailen kreeg ik nog een dag later een mail terug dat de beltegoed niet op voorraad is en dat mijn bestelling is geannuleerd. Het kan nu 10 dagen duren voordat ik mijn geld terug krijg. Iets wat onbegrijpelijk is omdat ik nu zolang moet gaan wachten voordat ik een nieuwe kan kopen.

Beste klant,
We hebben je verder geholpen per e-mail.
Fijne dag!

J. de Vries

(Bewerkt)

Automisch naartoe gestuurd

Uw ervaring

Wel code van lebara ontvangen per SMS, niet naar mail, voor mijn e-mailadres is Per Abuis d......n@hotmail gebruikt i.p.v. d.......n@gmail.com. Heb al een mail gestuurd naar d...n@hotmail, maar... Wel code van lebara ontvangen per SMS, niet naar mail, voor mijn e-mailadres is Per Abuis d......n@hotmail gebruikt i.p.v. d.......n@gmail.com. Heb al een mail gestuurd naar d...n@hotmail, maar volgens Noreply bestaat dit adres niet. Hoe krijg ik bevestiging van code met info in mijn eigen mailbox d.......n@gmail.com?

Beste klant,
Na ontvangst van je supportaanvraag hebben we geprobeerd de code opnieuw te verzenden naar het juiste e-mailadres, aangezien de typefout voor een duidelijk is. Echter kregen wij de foutmelding dat het de e-mail niet op dit gmail-adres geleverd kan worden.
Wellicht zit je inbox vol.
Als de problemen rondom je mail verholpen zijn, helpen wij je graag verder.