Ikwil

Om te bellen

Uw ervaring

Net 20€ betaald en geen code ontvangen in me e-mail. Dit komt meer voor lees ik.

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we zien dat je deze e-mail niet ontvangt.
Graag...
Beste klant,
Graag ontvangen we weer bericht wanneer het probleem met je e-mailadres is opgelost.

Agit

Voor paysafe

Uw ervaring

SLECHT, NOOIT MIJN CODE ONTVANGEN OOK NIET NA EEN MAAND = FLUTBEDRIJF BEN BESTOLEN

Beste klant,
We hebben je supportaanvraag per e-mail beantwoord.

Johan.K

Nintendo 3DS en Switch.

Uw ervaring

Gaat tot nu toe altijd nog goed.
Ik ben echt tevreden met jullie.

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service.
Veel plezier met je aankopen!

Rozjin

Bekend bedrijf

Uw ervaring

Had ik de reviews maar eerder gelezen!
Had ik de reviews maar eerder gelezen!
Heb 5 giftcards van Zalando besteld als cadeau voor me geslaagde dochter, alles netjes betaald etc. Tot heden heb ik niks geleverd gekregen, klantenservice zegt dat ze me betaling niet ontvangen hebben (250 euro is opeens verdwenen volgens hun) en ik moet ook nog eens 1 week wachten minimaal voordat ik mijn geld terug kan krijgen.

Ik ben een alleenstaande moeder die het niet zo breed heeft, wat moet ik mijn dochter nu geven?? Heb geen geld terug gekregen en geen Giftcards!!!!! Ben enorm in jullie teleurgesteld!

Ik hoop dat ze de giftcards nog gaan leveren.

Beste klant,
Mijn collega heeft je verder geïnformeerd per e-mail. Wij hopen dat je zo voldoende weet over je bestelling.

Henk

Makkelijke kan niet

Uw ervaring

Na betaling, geen code ontvangen. Vandaag (binnen 1 dag) een email ontvangen met alsnog de code. Uitstekende service en support!

Beste klant,
Wat leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service!
We zijn blij dat we je goed hebben kunnen helpen.
Veel plezier met de code!

mk

Had iets nodig paysafecard

Uw ervaring

ik heb een bestelling geplaatst deze hebben ik niet ontvangen ik heb contact gezocht met het bedrijf en zei melden tot mijn betaling nooit is binnengekomen. ik heb de betaal gegevens van mijn bank... ik heb een bestelling geplaatst deze hebben ik niet ontvangen ik heb contact gezocht met het bedrijf en zei melden tot mijn betaling nooit is binnengekomen. ik heb de betaal gegevens van mijn bank verzonden als bewijs en er wordt mij verteld tot ik ma moet afwachten tot me geld ooit eens wordt teruggestort maar het bedrijf is nalatig ik heb bewijzen geleverd

Beste klant,
We hebben je per e-mail meer informatie gegeven over jouw bestelling.
We hopen je voldoende geïnformeerd te hebben.

Samantha ulpts

Paysafe

Paysafe

Beste klant,
Bedankt voor je positieve beoordeling.
We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en wensen je een fijne dag toe.

Samira

Ik heb nog geen opwaardecod ontvangen

Uw ervaring

Waarom geen cod ontvangen???????

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar ik zie nu dat je deze e-mail niet hebt ontvangen. Wellicht zit je inbox vol. Wanneer de problemen rondom jouw e-mail zijn opgelost, kan je ons opnieuw berichten om je aankoop te ontvangen.

I

Internet bundel

Uw ervaring

Ik heb een online bundel gekocht, geld overgemaakt. Maar geen code gekregen.. pff

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we n.a.v. jouw supportaanvraag nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.
Veel plezier met de code!

Enid Tomkinson

Om te kunnen SMSer

Uw ervaring

ik heb betaald - maar volgens mijn mobiel staat er te weinig op.

Beste klant,
We hebben je een geldige code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Als reactie op jouw supportaanvraag, hebben we je tips gestuurd zodat je de code gewoon kan gebruiken. Veel plezier met je aankoop!