Tiller

Ik heb mbs nodig

Uw ervaring

Slecht heb perongeluk een punt achter mijn mail getypt en nu kan ik het niet opnieuw krijgen

Beste klant,
Oeps, een typfoutje in je e-mailadres! Dat kan gebeuren; we hebben de code nogmaals verzonden naar het juiste e-mailadres.

Amana

Game card

Uw ervaring

Een gamecard gekocht voor de nintendo. Het geld is wel afgeschreven maar nooit een code ontvangen. Heb ze gebeld ( je krijgt de voicemail) en ook een bericht gestuurd maar nooit een reactie... Een gamecard gekocht voor de nintendo. Het geld is wel afgeschreven maar nooit een code ontvangen. Heb ze gebeld ( je krijgt de voicemail) en ook een bericht gestuurd maar nooit een reactie ontvangen!
Wacht het even af en doe dan aangifte bij de politie , want dit is gewoon diefstal!

Beste klant,
We hebben contact gehad per e-mail en telefoon.
We hopen je voldoende geïnformeerd te hebben.

Mirjam

(Bewerkt)

Ik bestel al jaren beltegoed via opwaarderen.nl

Uw ervaring

Helaas ging de laatste bestelling niet goed, ik kreeg geen opwaardeercode toegestuurd. Maar een rekening met order nummer zonder code. Ik kreeg pas na 2 dagen de code toegestuurd. Ik heb 2 dagen... Helaas ging de laatste bestelling niet goed, ik kreeg geen opwaardeercode toegestuurd. Maar een rekening met order nummer zonder code. Ik kreeg pas na 2 dagen de code toegestuurd. Ik heb 2 dagen moeten wachten en heb daarna niet eens excuses vanuit Opwaarderen.nl ontvangen. Ik ben erg teleurgesteld, want doordat ik 2 dagen heb moeten wachten ( zaterdag besteld, maandag reactie op mijn ticket die ik telefonisch heb aangemaakt) heb ik 2 dagen niet kunnen bellen naar het buitenland en heeft dit voor problemen gezorgd ( familie omstandigheden).

Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Naar aanleiding van jouw supportaanvraag, hebben we de code nogmaals gestuurd. Hopelijk ontvang je onze mails wel in goede orde.

Gianni

Ik had geen zin om uit te gaan, en ik dacht probeer het online met iDEAL via opwaarderen.nl

Uw ervaring

Na 2-3 minuten kwam de mail met de code en alles werkte prima. Ik denk dat ik deze pagina nog een keer ga gebruiken (voor kleine bedragen).

Beste klant,
Leuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze service!
Veel plezier met je aankopen.

Koos Brisco

Eerste het beste ?

Uw ervaring

Moest de code heel snel invullen zodat ik te laat was??
Na drie te langzaam verbinding verbroken . .
Opnieuw en weer niet goed.
Je moet heel snel alle cijfers invoeren.
Ik ben...
Moest de code heel snel invullen zodat ik te laat was??
Na drie te langzaam verbinding verbroken . .
Opnieuw en weer niet goed.
Je moet heel snel alle cijfers invoeren.
Ik ben oud en zie niet zo goed
Voel me nu nog ouder
Doe nou eens rustig . .

Beste klant,
Graag lossen wij het probleem samen met jou op. Daarom hebben we je een e-mail gestuurd met informatie over jouw bestelling. Gezien je feedback, adviseren we je contact op te nemen met de klantenservice van je provider, aangezien je de code in hun systeem moet invoeren en niet bij ons. De contactgegevens van je provider vind je onderaan onze e-mails en op onze website.

Patricia

Is makkelijk als je het echt krijgt.

Net 200 euro besteed aan eshop bonnen maar niks ontvangen

Beste klant,
Mijn collega heeft je supportaanvraag per e-mail beantwoord.

Opwaarderen.nl

Apple giftcard

Uw ervaring

Besteld 184103488 en niks ontvangen per mail heel slecht en telefonisch niet bereikbaar Apple giftcard kan ik wel naar fluiten niks per mail of sms ontvangen

Beste klant,
Na ontvangst van betaling, hadden we de code opgestuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nog eens gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch goed hebt ontvangen.

Khaled_shahat_2010@hotmail.com

Koop vaker op opwaarderen.nl

Niet goed , heb voor 2de keer kaart gekocht en geen code gekregen 184041884

Beste klant,
We hebben je supportaanvragen per e-mail beantwoord.

Joey

Spotify card 60 euro

slecht werkt niet

Beste klant,
Na ontvangst van betaling hadden we de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. Hopelijk ontvang je onze mails wel in goede orde.

Mirza

Omdat Ik dat nodig heb.

Oplichterij

Beste klant,
We hadden de code verstuurd naar het in de bestelling opgegeven e-mailadres. Dit hebben we daarna nogmaals gedaan, maar we hebben nog geen reactie mogen ontvangen. We hopen dat je onze e-mails toch in goede orde hebt ontvangen.